Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ANAKOINΩΣΗ ΔΑΚΕ


Συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 23/9 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΑΚΕ Ι.Τ. και ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η επικύρωση της απόφασης του Προεδρείου για την αυτόνομη κάθοδο της παράταξης στο χώρο των Ελληνικών Πετρελαίων.
Παράλληλα αποφασίστηκε σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. Ε η ανάκληση λειτουργίας της ΔΑΚΕ-ΕΛΠΕ, λόγω αντικανονιστικής συμπεριφοράς, τάσεων αυτονόμησης και μονομερούς αποφάσεων ορισμένων στελεχών του Δ.Σ. με την απόφαση τους να προσχωρήσουν σε άλλο ψηφοδέλτιο.
Εν όψει των επικείμενων εκλογών του σωματείου, αποφασίστηκε να συγκροτηθεί πυρήνας ΔΑΚΕ σωματείου ΕΛΠΕ με το διορισμό επτά στελεχών της παράταξης, ενός μέλους του Δ.Σ. του σωματείου και του επικεφαλής της Β’θμιας ΔΑΚΕ Ε.Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ώστε να συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο και να έχουν την ευθύνη των διαδικασιών για τις εκλογές.  Ο πυρήνας της ΔΑΚΕ συγκροτείται από τους κάτωθι:
1.Καραμουσάς Δημήτριος Πρόεδρος ΔΑΚΕ Ε.Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
2. Λουκόπουλος Σπύρος     Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου ΕΛΠΕ

1. Αλεξίου Αναστάσιος               Μέλος ΔΑΚΕ - ΕΛΠΕ
2. Ατσαλινού Βασιλική               Μέλος ΔΑΚΕ – ΕΛΠΕ
3. Καρατζά Καλλιόπη                 Μέλος ΔΑΚΕ – ΕΛΠΕ
4. Κατσικάρης Κων/νος              Μέλος ΔΑΚΕ – ΕΛΠΕ
5. Κοτλίδας Κων/νος                   Μέλος ΔΑΚΕ – ΕΛΠΕ
6. Λυμπερόπουλος Ιωάννης        Μέλος ΔΑΚΕ - ΕΛΠΕ
7. Μαρκοζάννες Φραντζέσκος    Μέλος ΔΑΚΕ – ΕΛΠΕ

Η απόφαση της Ε.Ε. είναι άμεσα εκτελεστέα, καθ’ ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Β’θμιας και της Γ’θμιας ΔΑΚΕ.

Ο  συν. Κολυβάς Νικόλαος οφείλει να παραδώσει την σφραγίδα, το αρχειακό υλικό και ότι άλλο στοιχείο που εκφράζει την συνδικαλιστική μας παράταξη  (ιστοσελίδες κ.λ.π.) στον Καραμουσά Δημήτριο.

Καλούμε το σύνολο των εργαζομένων στο χώρο των ΕΛΠΕ αλλά πρώτα και κύρια τους ΔΑΚΙΤΕΣ εργαζόμενους να συμβάλλουν στην εκλογική επιτυχία της παράταξης στηρίζοντας το ένα και μοναδικό ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ που θα κατατεθεί στις εκλογές του σωματείου.

Για την Ε.Ε της ΔΑΚΕ Ι.Τ.

     Ο Πρόεδρος                                                                                               Ο Γραμματέας

Νικόλαος Κιουτσούκης                                                                           Αλέξανδρος Κομίνης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου