Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΑΔΕΔΥ: Σύσκεψη για κινητοποιήσεις εν όψει «καυτού» Σεπτέμβρη


Αποφάσεις για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ενάντια στο «συνεχιζόμενο πογκρόμ απολύσεων δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων αναμένεται να λάβει η ΑΔΕΔΥ, η συγκαλεί σήμερα σύσκεψη με τις ομοσπονδίες

Για την Πέμπτη 29 Αυγούστου έχει ήδη αποφασιστεί απεργιακή κινητοποίηση κινητοποίηση και συλλαλητήριο στην Αθήνα, ενώ την Παρασκευή πρόκειται να συνέλθει το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ προκεμένου να προγραμματίσει κινητοποιήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στη διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ.

Όπως τονίζει η ΑΔΕΔΥ, η κυβέρνηση «επιβάλλει την πλήρη διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών, με άμεση εκτέλεση -ιδιαίτερα αυτή την περίοδο- της Παιδείας, της Υγείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σπεύδοντας να υλοποιήσει κάθε απαίτηση της τρόικας, των δανειστών τοκογλύφων που ζητούν "αίμα" για να μας δώσουν "σε δόσεις" την επόμενη δόση».

Προειδοποιεί δε ότι «δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στο "θάνατο" των δημοσίων υπηρεσιών και στην 'εκατόμβη" των απολύσεων». 
ΠΗΓΗ:.topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου