Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κατά του πολυνομοσχεδίου Κάλεσμα συμμετοχής και από την ΟΛΜΕ


Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κατά του πολυνομοσχεδίου
“Ραντεβού” στο Σύνταγμα δίνουν σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 18:30, για να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο εναντίον του πολυνομοσχεδίου που τίθεται σήμερα υπό ψήφιση, ενώ κάλεσμα συμμετοχής έχει απευθύνει στα μέλη της και η ΟΛΜΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, το πολυνομοσχέδιο “στην ουσία κατεδαφίζει το κοινωνικό κράτος και οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα να χάσουν τη δουλειά τους και να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο των ανέργων”.

Από την πλευρά της, η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει πως η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο “υλοποιεί τις δεσμεύσεις της προς την τρόικα για 15.000 απολύσεις και την υπαγωγή 25.000 δημοσίων υπαλλήλων, σε καθεστώς διαθεσιμότητας, συγχωνεύσεις και καταργήσεις δημοσίων υπηρεσιών, καθώς και τη διατήρηση των χαρατσιών και τη συνέχιση της φοροληστείας των χαμηλών εισοδημάτων”.

“Αν δεν αντιδράσουμε τώρα δεν θα υπάρχει δημόσιο σχολείο στο μέλλον”, σημειώνει στο κάλεσμά της προς τους εκπαιδευτικούς η ΟΛΜΕ, που διαμαρτύρεται για τη ρύθμιση που προβλέπει την αύξηση του διδακτικού ωραρίου των εκπαιδευτικών
 ΠΗΓΗ:news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου