Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΗΓΕΤΗ Πώς έγινε η δεύτερη προδοσία της Κύπρου - 9 χρόνια μετά το περήφανο ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν



Μόλις εννέα χρόνια πριν ο Ελληνισμός κατήγαγε μια υπερήφανη νίκη κατά των υποστηρικτών τετελεσμένων της τουρκικής εισβολής του 1974 και είπε το μεγάλο ΟΧΙ με συντριπτική πλειοψηφία στο δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004, στο σχέδιο Αναν που ουσιαστικά δορυφοροποιούσε την Κύπρος από την Τουρκία.

Το 76% των Ελληνοκυπρίων απέρριψαν το σχέδιο του τότε Γ.Γ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν, αλλά δυστυχώς εννέα χρόνια μετά, εκείνοι που απέτυχαν να ανοίξουν την πύλη και να πραδώσουν την Κύπρο του 2004, ο Ν.Αναστασιάδης και οι όμοιοί του, το 2013 κατάφεραν και άνοιξαν την Κερκόπορτα  και να πέσει η Κύπρος στα χέρια της τρόικα, την στιγμή που σε ελάχιστα χρόνια από σήμερα το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της θα είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη λόγω της αξιοποίησης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου του νησιού.

Όπως και τότε η κυβέρνηση Σημίτη υποστήριζε την δορυφοροποίηση της Κύπρου, έτσι και σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά στήριξε την άλωση του νησιού από την τρόικα.

Οι Κύπριοι δεν φοβήθηκαν ούτε όταν ο Γ.Γ του ΟΗΕ έχει προειδοποιήσει ότι θα τερματίσει την παρέμβαση του στο Κυπριακό , ούτε τις απειλές των Δυτικών για de facto διαμελισμό του νησιού.

Ο "τελευταίος Έλληνες ηγέτης" Τάσσος Παπαδόπουλος στις 10 Φεβρουαρίου του 2004 απέρριψε το αίτημα Ραούφ Ντενκτάς για εμπλοκή της Ελλάδας και της Τουρκίας στις συνομιλίες. "Με τους εισβολείς δεν μπορούμε να μιλήσουμε".

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου