Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Απίστευτη δήλωση: Αν δώσουν πολλά λεφτά, ας πάρουν τα ΕΛΠΕ και οι Τούρκοι!



Από τον Θανάση Λεπίδη.

Αν οι Τούρκοι έδιναν καλή προσφορά θα μπορούσαν να αγοράσουν τα ΕΛΠΕ, είπε πρόσφατα σε ομήγυρη στην Τουρκία ο πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων Χρήστος-Αλέξης Κομνηνός. 
Η δήλωση έγινε μεταξύ τυρού και αχλαδιού στα πλαίσιο του πρόσφατου ταξιδιού του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Τουρκία, όπου μεταξύ άλλων τον συνόδευε και ο πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων.
Κάποιοι παριστάμενοι όταν άκουσαν τον κ. Κομνηνό να λέει αυτό το πράγμα, του παρατήρησαν ότι θα ήταν σχήμα οξύμωρο τα ΕΛ.ΠΕ (με τούρκο ιδιοκτήτη) να εφοδιάζουν την πολεμική αεροπορία για να κάνει αναχαιτίσεις σε τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο...
Το αυτί του προέδρου όμως δεν ίδρωσε καθώς όπως είπε αυτό που έχει σημασία θα ήταν το προσφερόμενο τίμημα.
Ο Χρήστος-Αλέξης Κομνηνός διορίσθηκε πρόεδρος του Δ.Σ των ΕΛΠΕ, στη θέση του παραιτηθέντος Τάσου Γιαννίτση στις 23 -12- 2011 και η θητεία του λήγει στις 14.5.2013. Ο κ. Κομνηνός, σύμφωνα με το βιογραφικό του,  γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1943 ενώ αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο Κωνσταντινούπολης (I.T.U.) το 1971 με το πτυχίο του Χημικού Μηχανικού (Msc). Στην Ελλάδα μετακόμισε το 1972 και θήτευσε σε πολλές υψηλόβαθμες πολυεθνικών εταιρειών.  
ΠΗΓΗ:press-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου