Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Καρχιμάκης σε Βενιζέλο: Γιατί έχεις κάνει το καταστατικό ακορντεόν;


Καρχιμάκης σε Βενιζέλο: Γιατί έχεις κάνει το καταστατικό ακορντεόν;

Δριμεία επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο υπό αναστολή γραμματέας του κόμματος, Μιχάλης Καρχιμάκης, καταγγέλλοντας την ηγεσία της Ιπποκράτους για καταστρατήγηση του καταστατικού ενόψει του συνεδρίου του κόμματος και ειδικότερα για μεθοδευμένο διορισμό μελών στην Επιτροπή Τήρησης του Καταστατικού.
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Καρχιμάκης καταγγέλλει την αποπομπή του προέδρου της ΕΚΑΠ Γιώργου Ανωμερίτη επισημαίνοντας ότι το καταστατικό δεν μπορεί να γίνεται ακορντεόν».
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καρχιμάκη έχει ως εξής:
«Γιατί σύντροφοι μεθοδεύετε να διορίσετε την ΕΚΑΠ (Επιτροπή Τήρησης Καταστατικού) ακυρώνοντας τους ήδη εκλεγμένους από το εθνικό συμβούλιο με το αστήρικτο και αδικαιολόγητο επιχείρημα ότι ο πρόεδρος της ΕΚΑΠ, Γ. Ανωμερίτης είναι επικεφαλής του ΟΛΠ (Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς) και έχει ασυμβίβαστο και διάφορες άλλες ίσως αβάσιμες εφευρέσεις.
Οταν ο Γ. Ανωμερίτης ως πρόεδρος της ΕΚΑΠ εγγυήθηκε μαζί με τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη, πιστοποίησε και επικύρωσε την εκλογή του Προέδρου στις 18 Μαρτίου, τότε δεν ήταν επικεφαλής του ΟΛΠ; Μάλλον απ' ότι θυμάμαι ήταν.
Τότε δεν είχε ασυμβίβαστο;
Σύντροφοι, δεν μπορεί να συνεχίζεται να γίνεται επιλεκτική εφαρμογή του καταστατικού.
Δεν μπορεί να υπάρχει καταστατικό κατά περίπτωση ή καταστατικό διαφορετικών ταχυτήτων.
Το καταστατικό επιτέλους δεν μπορεί να γίνεται ακορντεόν.
Δεν μπορεί σε εκλεγμένο όργανο σύντροφοι να φυτεύονται διορισμένοι». 
ΠΗΓΗ:sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου