Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΕΚΟ Που διόρισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ τα στελέχη τους!




Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ! Μοιράζουν τα ιμάτια του δημοσίου οι τρεις της κυβερνησης με τη ΝΔ να παίρνει την μερίδα του λέοντος, λόγω ποσόστωσης και στελέχη της Ντόρας Μπακογιάννη να παίρνουν και πάλι σημαντικές θέσεις στις διάφορες ΔΕΚΟ.
Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ ΑΕ, που περιλαμβάνει τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ) ορίστηκε ο Γ. Οικονόμου, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τη ΝΔ και είχε προσχωρήσει στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη. 
Ο πρώην πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικών Δημοσίων Επιχειρήσεων (2008-2010) και πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΗΣΑΠ Ν. Παπαθανάσης αναλαμβάνει τις σταθερές συγκοινωνίες (Μετρό, Τραμ, ΗΣΑΠ) και επιστρέφει στα παλιά λημέρια του. Είναι πολιτικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος στην προσωπική του ιστοσελίδα έχει αναρτήσει βίντεο με τον Ν. Παπαθανάση να πλέκει το εγκώμιο του βουλευτή της ΝΔ.
Στην εταιρεία Αττικό Μετρό επελέγη ο Αντώνης Σελιανάκης, ο οποίος έχει θητεύσει ως πρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας επί κυβερνήσεων Κ. Καραμανλή. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου