Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Άκου Ελληνάκο ΙΙ - Εσύ πρέπει να δώσεις τη μάχη σου


Άκου Ελληνάκο ΙΙ - Εσύ πρέπει να δώσεις τη μάχη σου
Μην με παρεξηγείς επειδή δεν σε συμπαθώ. 
Σκέψου ποιόν συμπαθείς εσύ Ελληνάκο. 
Σκέψου τους γιατρούς, τους επιχειρηματίες, τους φαρμακοποιούς, τους ταξιτζήδες, τις νοσοκόμες, τους οδηγούς βυτιοφόρων, τους ψιλικατζήδες, τους καφετζήδες, τους δημόσιους υπαλλήλους, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους υπαλλήλους της Βουλής, τους εργάτες, τους μηχανικούς, τους καλλιτέχνες, τους εμπόρους, τους βιοτέχνες, τους δικηγόρους, τους αγρότες, τους ασφαλιστές, τους αθλητές, τους νεκροθάφτες και όποιον άλλον έχει τύχει να γνωρίζεις ή να έχεις έρθει σε επαφή.
Δεν είναι όλοι αυτοί απατεώνες Ελληνάκο; Μόνο εσύ είσαι ο καλός και τίμιος σε έναν κόσμο κακό και άτιμο. Εσύ είσαι το θύμα πάντα Ελληνάκο. Όλοι οι άλλοι υπάρχουν για να σε ταλαιπωρούν.
Τα μόνα τίμια χρήματα Ελληνάκο είναι αυτά που κερδίζεις εσύ. Όλοι οι άλλοι κλέβουν και φοροδιαφεύγουν.
Η μόνη καλλιτεχνική δουλειά είναι αυτή που κάνεις εσύ. Όλων των άλλων είναι οι κακοτεχνίες και οι προχειροδουλειές.
Στην εργασία σου είσαι ο πιο εργατικός Ελληνάκο. Όλοι οι συνάδελφοί σου σε ζηλεύουν και προσπαθούν να σου την φέρουν γιατί είσαι πραγματικά ο καλύτερος και ο πιο ευσυνείδητος υπάλληλος.
Όλοι σου φορτώνουν δουλειές και εσύ ποτέ δεν τις αρνείσαι. Έχεις ταχθεί να κουβαλάς τον κάματο όλων των τεμπέληδων. Όλοι λουφάρουν αλλά εσύ ποτέ Ελληνάκο.
Η ζωή σού φέρθηκε σκληρά. Σε επιφόρτισε να εργάζεσαι πιο σκληρά από όλους. Από το πρωί έως το βράδυ δουλεύεις και βλέπεις τους άλλους να ξύνονται. Εσύ είσαι ο πραγματικός αγωνιστής Ελληνάκο. Όλοι οι άλλοι ζουν εις βάρος σου. Από τη δική σου δουλειά εξαρτάται το καλό όλης της κοινωνίας.
Είναι όπως όταν οδηγείς Ελληνάκο. Έχεις πάντα δίκιο. Και όταν ακόμη περάσεις με κόκκινο το κάνεις γιατί έτσι έπρεπε να γίνει και όταν τρέχεις με διακόσια το κάνεις γιατί έχεις πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου ή της μηχανής σου. Οι άλλοι είναι κόπανοι και εγκληματίες όταν κάνουν τα ίδια.
Η άποψή σου είναι πάντα η σωστή ενώ οι άλλοι λένε ανοησίες.
ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ
Βλέπεις τα δελτία ειδήσεων και εξοργίζεσαι με όλες τις λαμογιές που ακούς. Ζεις μέσα σε έναν κακό και εχθρικό κόσμο Ελληνάκο. Τα κανάλια προσπαθούν, για το καλό σου, να σε ενημερώσουν και εσύ αναστατώνεσαι με ότι ακούς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου