Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Μ. Κοππά: “Στο ΠΑΣΟΚ είμαστε νεκροί… και δεν το ξέρουμε…”




Η επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά με προσωπικό  της άρθρο στην ιστοσελίδα egiakoumis.com, αναφέρει τις σχέσεις ανάμεσα σε Ευρώπη και Αμερική, σε Λαγκάρντ, Μέρκελ και Σόιμπλε καταλήγοντας  στο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη των Ελλήνων.
Σχολιάζει τα εσωτερικά της χώρας και μιλάει για ισορροπία τρόμου ανάμεσα στα τρία κόμματα της κυβέρνησης, ενώ για το ΠΑΣΟΚ, όπως θα δείτε, τονίζει ότι έχει χάσει το όραμά του, δεν ξέρει τι εκπροσωπεί και κινείται στη λογική ένωσης παραγόντων. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που λέει: στο ΠΑΣΟΚ είμαστε νεκροί.
Διαβάστε όλο το άρθρο της κ. Μ. Κοππά, ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ:
“Κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι αυτά ήταν τα «τελευταία μέτρα». Αυτό έρχεται σε αναντιστοιχία με τη συμφωνία για τις “αυτόματες αναπροσαρμογές” των δαπανών, δηλαδή νέες περικοπές  αν οι αποκρατικοποιήσεις δεν προχωρήσουν με το σωστό ρυθμό ή αν τα έσοδα δεν είναι τα προβλεπόμενα. Όμως, στην πράξη μέτρα δεν θα επιβληθούν επειδή αυτό είναι πολιτικά και κοινωνικά αδύνατον. Απομένει, λοιπόν, να δούμε πώς θα επιλυθεί η διαφαινόμενη διαφωνία μεταξύ ΔΝΤ και Γερμανίας. Από τη μια έχουμε δεδομένη την καταστατική υποχρέωση του ΔΝΤ να μη χρηματοδοτεί προγράμματα που δε θεωρεί βιώσιμα. Από την άλλη, έχουμε ένα πρόγραμμα εξουθενωτικό, που διαλύει μέρα μέρα τον κοινωνικό ιστό…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου