Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΣΕΕΠ


Εχθές έγινε το Γενικό Συμβούλιο, που το θέμα του ήταν "αλλαγή του καταστατικού του ΠΣΕΕΠ", μια αλλαγή καταστατικού, που αφορά το μέλλον 2000 εργαζομένων.  
Δυστυχώς, η γνωστή "παρέα" του Προεδρείου δε δέχτηκε τις άλλες προτάσεις για αλλαγή του καταστατικού, παρόλο που οι παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ και του ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ είχαν και αυτοί προτάσεις, απορρίφθηκαν και οι δυο παρατάξεις αποχώρησαν. 
Ως τώρα οι αλλαγές του καταστατικού, που έχουν γίνει, χρειάζονταν πάντοτε  το 75% του Γενικού Συμβουλίου για να πάνε για ψήφιση στη Γενική Συνέλευση. Όμως, 37 συνδικαλιστές - ας τους πούμε συνδικαλιστές- αποφάσισαν ότι το σύνταγμα των εργαζομένων, γιατί αυτό είναι το καταστατικό του Σωματείου μας, χρειάζεται μια απλή πλειοψηφία του 50 συν 1, που νομικά είναι ορθό, αλλά στο νόμο του συνδικαλισμού μας φτάνει αυτή η δημοκρατία;  Έτσι πέρασαν οι αλλαγές του καταστατικού  που προτείνουν οι παρατάξεις του Προεδρείου και  θα πάνε για ψήφιση στη Γενική Συνέλευση και δώρο ήταν μια εκδρομή στο μουσείο της Ακρόπολης !!!
Τελικά, μήπως ο κόσμος έχει δίκιο, που έχει σιχαθεί τους συνδικαλιστές με τις ψεύτικες, αγωνιστικές τους ανακοινώσεις και διεκδικήσεις, βλέποντας πια ότι όταν κινδυνεύει η "καρέκλα" τους, τους φτάνει μια απλή πλειοψηφία του 50 συν 1 ;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου