Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ξεκίνησε ο "Πόλεμος των Άστρων";



Τι μπορεί να κάνει ένα ασύλληπτου μεγέθους και ταχύτητας ιπτάμενο αντικείμενο να συντριβεί; Απάντηση: μια βλάβη, ένα σφάλμα του χειριστή ή μια επιθετική ενέργεια. 
Αν, φυσικά, μιλάμε για ανθρώπινη κατασκευή. Γιατί, αν προέρχεται από άλλους κόσμους, δύσκολα θα πίστευε κάποιος τις δυο πρώτες εκδοχές… Τι συνέβη, λοιπόν, στο Αιγαίο την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 20:55 το βράδυ; Και πώς συνδέονται με αυτό το γεγονός η WikiLeaks και ο ιδρυτής της Julian Assange, η Ανταρκτική, η Κίνα και ένας… βετεράνος του Βιετνάμ Αμερικανός πεζοναύτης;
Σύμφωνα με την (μοναδική, πρέπει να πούμε) μαρτυρία που προέρχεται από τα Πηγάδια της Καρπάθου και αναρτήθηκε επισήμως στην ιστοσελίδα του παγκόσμιου κέντρου αναφορών παρατήρησης ΑΤΙΑ NUFORC, εκείνη την ώρα ένα μεγάλο φωτεινό αντικείμενο συνετρίβη στη θάλασσα μεταξύ Καρπάθου και Ρόδου αφού πρώτα έκανε σιωπηλή πτήση πάνω από την πόλη σε ύψος περίπου 1.500 μέτρων! Ο μάρτυρας το περιγράφει ως εξής:

«Ήταν λαμπερό λευκό, ταχύτατο και σε γωνία που πίστευα ότι θα συντριβεί στο ακρωτήριο ακριβώς βόρεια των Πηγαδιών. Όμως πέρασε πάνω από την κορυφή του ακρωτηρίου, και εκεί σε ύψος 500 μέτρων αποκολλήθηκε ένα λαμπερό κόκκινο φως που έπεσε στην ανατολική πλευρά του νησιού. Το κύριο σώμα συνέχισε τη πορεία του και πρέπει να συνετρίβη στη θάλασσα μεταξύ Κάρπαθου και Ρόδου. Περίμενα να ακούσω κάποιο θόρυβο την στιγμή της συντριβής στο νερό, αλλά δεν ακούστηκε τίποτα. Πάντως, λίγο πριν πέσει το κόκκινο μέρος, το κύριο σώμα φάνηκε να περιστρέφεται κατά 90 μοίρες και να πετάει καθοδικά προς τα πλάγια». 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου