Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

«Ραντεβού» στη ΔΕΘ δίνουν τα συνδικάτα



ΕΠΙ ποδός πολέμου βρίσκονται τα συνδικάτα ενόψει της ανακοίνωσης των νέων μέτρων ύψους 13,5 δισ. ευρώ και των επικείμενων συναντήσεων με την τρόικα. Οι συνδικαλιστές βρίσκονται σε τροχιά οριστικής ρήξης με την κυβέρνηση με απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς η πλειονότητα των μέτρων εστιάζει στην περικοπή επιδομάτων, μισθών και συντάξεων. ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για την εφαρμοζόμενη πολιτική, εμφανίζουν τα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Σεπτεμβρίου στη συμπρωτεύουσα, με την ευκαιρία της Διεθνούς Εκθέσεως, ως αφετηρία νέων, δυναμικών κινητοποιήσεων διαρκείας.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συνδικαλιστές στις μακροσκελείς ανακοινώσεις τους, «τα συνδικάτα μπορούν να ξαναπιάσουν το νήμα των μεγάλων κινητοποιήσεων και με το σύνθημα “Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ” να βάλουν σε τροχιά αντίδρασης τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού που πλήττεται από το μνημόνιο».
Για τους συνδικαλιστές, τα νέα μέτρα θα αποτελέσουν τη “χαριστική βολή” για τους Έλληνες, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζουν: 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου