Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Aποκάλυψη-ντοκουμέντο: Δείτε από πότε γνώριζε την ύπαρξη πετρελαίου το Ελληνικό κράτος!!!!


Φωτογραφία για Aποκάλυψη-ντοκουμέντο: Δείτε από πότε γνώριζε την ύπαρξη πετρελαίου το Ελληνικό κράτος!!!!
Τα δύο τελευταία χρόνια της μεγάλης οικονομικής κρίσεως, ενεφανίσθησαν διάφοροι πολιτικοί, δημοσιογράφοι-«ερευνητές» και άλλοι… «ειδήμονες» κι άρχισαν να ομιλούν με ύφος περισπούδαστο για τον πλούτο που κρύβει μέσα της η ευλογημένη ελληνική γη, σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.τ.λ. Ποια είναι η αλήθεια, την οποία κρύβουν επιμελώς οι έμμισθοι παπαγάλοι του συστήματος της «δημοκρατίας»-ξενοκρατίας; Το ελληνικόν κράτος εγνώριζε για την ύπαρξιν των πετρελαίων από τα προπολεμικά χρόνια!
Πιο συγκεκριμένα, είχα στην κατοχήν μου ένα λεύκωμα του έτους 1939, έκδοση του Υφυπουργείου Τύπου και Τουρισμού. Επρόκειτο για τα πεπραγμένα του εθνικού καθεστώτος της 4ης Αυγούστου, κατά τα έτη 1938-1939. Παρέδωσα το λεύκωμα στον φυσικό διάδοχο του Ι. Μεταξά, τον Γ.Γ. του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, κ. Ν. Μιχαλολιάκο, ο οποίος διέταξε την ακριβή ανατύπωσίν του –τιμής ένεκεν-. Το λεύκωμα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Χρυσής Αυγής και μπορεί να το προμηθευθεί ο καθένας.
Εις το μέσον του βιβλίου, υπάρχει ένα δισέλιδο αφιέρωμα στην επίσκεψη του Εθνικού Κυβερνήτου στην περιοχή του Κατακώλου Ηλείας, με τέσσερα φωτογραφικά ντοκουμέντα. Τι έκανε στην συγκεκριμένη περιοχή ο Ι. Μεταξάς; Έθεσε σε λειτουργία το πρώτο γεωτρύπανο για την άντληση των ελληνικών πετρελαίων!!!
Ιδού και οι σχετικές λεζάντες:
Κατά την περιοδείαν του ανά την Ηλείαν, ο κ. Πρόεδρος της Κυβερνήσεως επεσκέφθη τας παρά το Κατάκωλον εγκαταστάσεις, όπου γίνονται γεωτρήσεις δια την ανεύρεσιν πετρελαιοπηγών.
… Εν μέσω ζητωκραυγών και χειροκροτημάτων, έστρεψεν ο ίδιος ένα μοχλόν και μετέδωσε την κίνησιν εις το γεωτρύπανον, το οποίο ήρχισε να λειτουργεί… Και ετόνισε: «Αρχίσατε την εργασίαν σας. Ο Θεός να βοηθήσει το έργον σας. Είμαι βέβαιος ότι με την δραστηριότητά σας και την πείραν, που έχετε, θα κάμετε παν το δυνατόν, δια να εύρετε το πετρέλαιον, το πολύτιμον αυτό αγαθόν δια τον τόπον μας…».
Μετά ήρθε ο πόλεμος..............................ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου