Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Βενζινοπώλες εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για το λαθρεμπόριο





Την οργισμένη αντίδραση των βενζινοπωλών προκάλεσε η τοποθέτηση του υποψ. βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θ.Δρίτσα  σε εκπομπή του skai σχετικά με το λαθρεμπόριο καυσίμων, και ειδικότερα η αναφορά του ότι η η προηγούμενη κυβέρνηση είχε την ευκαιρία να εισπράξει 2,5 δισ. από το λαθρεμπόριο αλλά τα χάρισε  και ακύρωσε το σύστημα ΗΦΑΙΣΤΟΣ.
Η  ΟΒΕ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για κακέκτυπη αναπαραγωγή μιας συκοφαντίας που στρέφεται κατά 3.500 βενζινοπωλών οι οποίοι ευρέθησαν στα γρανάζια ενός αναξιόπιστου κρατικού συστήματος καταχώρησης των πωλήσεων πετρελαίου θέρμανσης, που έβγαλε χιλιάδες βενζινοπώλες να έχουν εκπρόθεσμες και λανθασμένες καταχωρήσεις με αποτέλεσμα να θεωρηθούν αυτομάτως... λαθρέμποροι και να επιβληθούν απαράδεκτα πρόστιμα για λαθρεμπορία δεκάδων και εκατοντάδων εκατομμυρίων.
«Θα έπρεπε ο κ Δρίτσας να είναι καλύτερα πληροφορημένος δεδομένου ότι η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος έχει επανειλημμένα ενημερώσει με λεπτομέρεια τους βουλευτές και τα κόμματα για το θέμα. Δυστυχώς είναι και αυτό μια ακόμη περίπτωση μέσα στις τόσες αλληλοσυγκρουόμενες και αλληλοαναιρούμενες θέσεις και δηλώσεις των στελεχών του κόμματός του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η ΟΒΕ ζητάει να μην επαναληφθούν παρόμοιες αστήρικτες συκοφαντίες κατά του κλάδου των βενζινοπωλών, γιατί λαθρεμπόριο υπάρχει και μάλιστα πολύ αλλά πρέπει, τα κόμματα και οι μελλοντικοί κυβερνήτες, να το αναζητήσουν εκεί που γίνεται.  
ΠΗΓΗ:http://www.energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου