Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΕΛΠΕ: Βράβευση 315 φοιτητών Tη φετινή χρονιά, βραβεύθηκαν συνολικά 315 φοιτητές, που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


<b>ΕΛΠΕ:</b> Βράβευση 315 φοιτητών

Για τέταρτο συνεχή χρόνο, ο Όμιλος ΕΛΠΕ απονέμει βραβεία, συνοδευόμενα από χρηματικό έπαθλο, στους αποφοίτους Λυκείων των περιοχών του Θριασίου και της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ν. Πέραμος, Μέγαρα, Διαβατά, Μαγνησία, Καλοχώρι, Κορδελιό, Εύοσμος), για την εισαγωγή τους, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τη φετινή χρονιά, βραβεύθηκαν συνολικά 315 φοιτητές, που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μια πρωτοβουλία των ΕΛΠΕ που έχει εξελιχθεί σε θεσμό και αποτελεί επιβράβευση για τις προσπάθειες των νέων που μοχθούν και επιτυγχάνουν.
Η τελετή βράβευσης για τους φοιτητές του Θριασίου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 στο κατάμεστο αμφιθέατρο των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου. Στους παρευρισκόμενους απηύθυνε χαιρετισμό ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Γ. Κωστόπουλος.
Για τους φοιτητές της Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και την εκδήλωση χαιρέτησε ο Γενικός Τεχνικός Διευθυντής Ομίλου, κ. Ν. Σκανδαλής.
Τις τελετές βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους οι Δήμαρχοι των Όμορων Δήμων, Βουλευτές, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, της εκπαιδευτικής κοινότητας, στελέχη του Ομίλου καθώς και γονείς και συγγενείς των βραβευθέντων.  
ΠΗΓΗ:http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου