Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

EE: Σας δίνουμε 10,9 δισ αλλά αλλά πουλάτε ΑΔΜΗΕ, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μεγάλα λιμάνια!

EE: Σας δίνουμε 10,9 δισ αλλά αλλά πουλάτε ΑΔΜΗΕ, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μεγάλα λιμάνια!
Έτοιμοι να προσφέρουν στη χώρα και μάλιστα με την ταχύτερη δυνατή διαδικασία εκταμίευση 10,9 δισ. ευρώ, προκειμένου να κατορθώσει να «βγάλει» χωρίς οικονομικά προβλήματα το καλοκαίρι είναι οι δανειστές της Ελλάδας όμως σε αντάλλαγμα ζητούν ορισμένα σκληρά μέτρα..

ΓΣΕΕ: 5 IOYNIOY 2015 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

περιβάλλον
Με σύνθημα “7 δισεκατομμύρια ζωές, ένας πλανήτης, καταναλωτική συνείδηση” γιορτάζεται φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Βασικό θέμα της Παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος 2015 η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων του πλανήτη μας η οποία μπορεί να οδηγήσει, στην ευημερία της ανθρωπότητας , του περιβάλλοντος και της οικονομίας.
Είναι εξάλλου αποδεδειγμένο πως οι άνθρωποι καταναλώνουν πολύ περισσότερους φυσικούς πόρους από ότι ο πλανήτης μπορεί να παρέχει με βιώσιμο τρόπο.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος μας δίνει μια...

Η ...Ανδόρρα, το ...Λιχτενστάιν και η ...Γκαμπόν ολοταχώς για την COP 21 το Δεκέμβριο στο Παρίσι!


Στην προχθεσινή ανάρτηση έγραψα για τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα, που πρόκειται να γίνει το Δεκέμβριο 2015 στο Παρίσι (COP21), προβλέποντας πως μάλλον είναι από πριν καταδικασμένη να έχει την τύχη της Διάσκεψης της Κοπεγχάγης το 2009. Δεν νομίζω πως η ευημερία των λαών εκτός ΟΟΣΑ θα θυσιαστεί για χάρη των Γερμανών.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε σε ποιο σημείο βρίσκεται η προετοιμασία της Διάσκεψης του Παρισιού, καθώς η...

Ισχυρό Ενδιαφέρον από τις Μεγάλες Ευρωπαϊκές Πετρελαϊκές Εταιρείες για Επενδύσεις στο Ιράν

Αποτέλεσμα εικόνας για πετρελαιοπηγη
Οι μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρείες πετρελαίου εκδηλώνουν, για πρώτη φορά τόσο ανοικτά, το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στο Ιράν όταν αρθούν οι δυτικές κυρώσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.

Οι επικεφαλής της Royal Dutch Shell, της BP και της Total SA, είπαν, σε δηλώσεις τους την Τετάρτη, ότι είναι...

Συγκλονιστική μαρτυρία για τα ΕΛΠΕ: Το «ατύχημα» ήταν προδιαγεγραμμένο έγκλημα

Εργάτες στην πύλη των διυλιστηρίων, λίγες στιγμές μετά το «ατύχημα», στις 8 Μάη
Ενας εργάτης σε εργολαβικό συνεργείο περιγράφει όσα έζησε μια μέρα πριν από την πυρκαγιά, δουλεύοντας στην ίδια μονάδα των διυλιστηρίων

Μια συγκλονιστική μαρτυρία ενός εργάτη στα εργολαβικά συνεργεία που δούλεψαν στο «shut down» των ΕΛΠΕ, δημοσιεύει σήμερα ο «Ριζοσπάστης». Η μαρτυρία του 48χρονου εργάτη επαληθεύει ότι το «ατύχημα», που έγινε στο διυλιστήριο του Ασπρόπυργου την Παρασκευή 8 Μάη, ήταν προδιαγεγραμμένο έγκλημα και πως ο θάνατος τεσσάρων εργατών και ο σοβαρός τραυματισμός άλλων δύο βαραίνει αποκλειστικά την εργοδοσία και την κυβέρνηση .
Τα στοιχεία του εργάτη, με ειδικότητα σωληνά, είναι στη διάθεση της εφημερίδας. Ο ίδιος είναι εξειδικευμένος...