Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Η δραστηριότητα γεώτρησης πετρελαίου και φυσικού αερίου των ΗΠΑ

 



Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες παρέμεινε ίδιος αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρας παρέμεινε..

σε 784 αυτή την εβδομάδα—215 εξέδρες υψηλότερες από τις εξέδρες αυτή τη φορά το 2021 και 291 εξέδρες χαμηλότερες από τις εξέδρες στις αρχές του 2019, πριν από την πανδημία.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες παρέμειναν σταθερές αυτή την εβδομάδα, στους 627, ενώ οι εξέδρες φυσικού αερίου παρέμειναν στις 155. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν σταθερές στις 2.

Ο αριθμός των εξέδρας στο Permian Basin μειώθηκε κατά 2 αυτή την εβδομάδα σε 350. Οι εξέδρες στο Eagle Ford παρέμειναν οι ίδιοι στους 71.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν ημιτελή φρεάτια—μια πιο λιτή χρήση οικονομικών από τη γεώτρηση νέων φρεατίων— αυξήθηκε την εβδομάδα που έληξε στις 23 Νοεμβρίου. Ο αριθμός διασποράς frac είναι τώρα 300, αυξημένος κατά 3 από την προηγούμενη εβδομάδα . Αυτό είναι 3 περισσότερα πληρώματα από ό,τι πριν από ένα μήνα και 26 περισσότερα από αυτήν την περίοδο πέρυσι.

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες παρέμεινε η ίδια για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα την εβδομάδα έως τις 25 Νοεμβρίου. Στα 12,1 εκατομμύρια bpd, σύμφωνα με τις  τελευταίες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις EIA , τα επίπεδα παραγωγής στις ΗΠΑ είναι αυξημένα κατά 400.000 bpd μέχρι στιγμής φέτος και 500.000 bpd έναντι ενός έτους πριν.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου