Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Ο αριθμός των εξέδρων άντλησης πετρελαίου ανεβαίνει καθώς η γεώτρηση της Πέρμιας αυξάνεται

 


Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 3 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή, διακόπτοντας την πτώση τριών εβδομάδων.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων ανέβηκε..

σε 765 αυτή την εβδομάδα 257 εξέδρες υψηλότερος από τον αριθμό εξέδρων αυτή τη φορά το 2021.

Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν κατά 4 αυτή την εβδομάδα, στις 605. Οι εξέδρες φυσικού αερίου μειώθηκαν κατά 1, σε 158. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν ίδιες στις 2.

Ο αριθμός των γεωτρήσεων στη λεκάνη της Πέρμιας αυξήθηκε κατά 3 σε 348 αυτή την εβδομάδα. Οι εξέδρες στο Eagle Ford μειώθηκαν κατά 2 στις 70. Οι εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Permian είναι 99 πάνω από εκεί που ήταν αυτή την εποχή πέρυσι.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν τα ημιτελή πηγάδια —μια πιο λιτή χρήση οικονομικών από τη γεώτρηση νέων πηγαδιών— μειώθηκε για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα σε 280 την εβδομάδα που έληξε στις 19 Αυγούστου, σε σύγκριση με 236 πριν από ένα χρόνο .

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε επίσης την εβδομάδα που έληξε στις 19 Αυγούστου. Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ μειώθηκε κατά 100.000 bpd σε 12 εκατομμύρια bpd κατά μέσο όρο, σύμφωνα με τις τελευταίες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις EIA. Αυτό είναι υψηλότερο από 11,7 εκατομμύρια bpd στην αρχή του έτους.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου