Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Το τουρκικό διυλιστήριο ολοκληρώνει τη λειτουργία ενός έτους



 Η TAYRAŞ και η Sequoia ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση ενός έτους λειτουργίας του υπερσύγχρονου εργοστασίου διύλισης της TAYRAŞ που βρίσκεται στο Osmaneli της Τουρκίας. Το εργοστάσιο είναι σε θέση να επεξεργάζεται 60.000 μετρικούς τόνους χρησιμοποιημένων ορυκτελαίων ετησίως σε βασικά..

έλαια υψηλής ποιότητας API Group II+, πληρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για συγκεντρώσεις θείου, VI, πτητικότητας και ακόμη και πολυαρωματικών υδρογονανθράκων. Η Sequoia σχεδίασε, καθόρισε και προμήθευσε όλο τον εξοπλισμό διεργασίας για τη μονάδα επεξεργασίας χρησιμοποιημένων λιπαντικών λαδιών με βάση τις τεχνολογίες της απόσταξης κενού και υδρογένεσης. Η Sequoia έχει παραχωρήσει αποκλειστική πρόσβαση στις τεχνολογίες της στην TAYRAŞ για την Τουρκία και τις γειτονικές της χώρες.

Ο Mehmet Afşin, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της TAYRAŞ, δήλωσε: "Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση να ζωντανέψει ένα νέο διυλιστήριο. Ενώ η προμήθεια και οι πωλήσεις έχουν οργανωθεί σε τοπικό επίπεδο, η διεθνής τεχνολογία που παρέχει η Sequoia είναι η καρδιά του εγχειρήματος. Sequoia' Η ομάδα του έκανε εξαιρετική δουλειά παρέχοντας έγκαιρα τα βασικά εξαρτήματα σε υψηλή ποιότητα. Πιο σημαντική είναι οι εξαιρετικές συνεχείς συμβουλές και συνεργασία με τους νέους τοπικούς υπαλλήλους μας. Ευχαριστώ τον Rohit και το προσωπικό του και την αφοσιωμένη ομάδα μας με επικεφαλής τον Ertuğrul Kılıç για τον ενθουσιασμό και επιτυχημένη επιμελής δουλειά».

Ο Rohit Joshi, Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών Sequoia δήλωσε: «Αυτό το εργοστάσιο αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό επίτευγμα για την αφοσιωμένη ομάδα μας και είμαι ευγνώμων στον Mehmet Afşin και τους συναδέλφους του για αυτήν την υπέροχη ευκαιρία. Ελπίζω να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους της Sequoia που εργάστηκαν ακούραστα κατά τη διάρκεια της περιόδου Covid για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας προς την TAYRAŞ.”


Από το hydrocarbonprocessing.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου