Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Ο αριθμός των γεωτρήσεων στις ΗΠΑ αυξάνεται παρά τη χαοτική εβδομάδα στις αγορές πετρελαίου

 



Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 4 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων ανέβηκε ..

σε 756 αυτή την εβδομάδα 272 εξέδρες υψηλότερος από τον αριθμό εξέδρας αυτή τη φορά το 2021.

Οι εξέδρες πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκαν κατά 2 αυτή την εβδομάδα σε 599. Οι εξέδρες φυσικού αερίου παρέμειναν ίδιες για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στις 153. Διάφορες εξέδρες πρόσθεσαν 2 εξέδρες και τώρα βρίσκονται στις 4.

Ο αριθμός εξέδρας στη λεκάνη της Πέρμιας παρέμεινε στους 350 αυτή την εβδομάδα. Οι εξέδρες στο Eagle Ford αυξήθηκαν κατά 1 σε 69. Οι εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Permian είναι 112 πάνω από εκεί που ήταν αυτή την εποχή πέρυσι. Το Granite Wash πρόσθεσε 2 εξέδρες, φτάνοντας τις 5.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν τα ημιτελή πηγάδια -μια πιο λιτή χρήση οικονομικών από τη γεώτρηση νέων πηγαδιών- διατηρήθηκε σταθερά στους 285 για την εβδομάδα που έληξε στις 8 Ιουλίου, σε σύγκριση με 238 πριν από ένα χρόνο.

Η παραγωγή αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες υποχώρησε στα 12 εκατομμύρια bpd την εβδομάδα που έληξε στις 8 Ιουλίου, μειωμένη κατά 100.000 bpd από την προηγούμενη εβδομάδα


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου