Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Ο αριθμός των εξέδρων πετρελαίου στις ΗΠΑ μειώνεται παρά το μεγάλο ράλι στις τιμές του αργού

 



Ο αριθμός των συνολικών ενεργών πλατφόρμων γεώτρησης στις Ηνωμένες Πολιτείες παρέμεινε ο ίδιος αυτή την εβδομάδα - φέρνοντας στο τέλος τις 18 εβδομάδες αυξήσεων καθώς αυξάνεται η πίεση στην κυβέρνηση Μπάιντεν να κάνει περισσότερα για να αυξήσει την παραγωγή αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια προσπάθεια..

ανακούφισης υψηλές τιμές βενζίνης

Ο συνολικός αριθμός γεωτρήσεων παραμένει στα 650, καθώς ο κόσμος παρακολουθεί για τυχόν σημάδια αυξημένης παραγωγής από τις Ηνωμένες Πολιτείες που θα επέτρεπε τον απογαλακτισμό από το ρωσικό πετρέλαιο - τουλάχιστον εν μέρει.

Η Baker Hughes ανέφερε αυτή την εβδομάδα ότι ο συνολικός αριθμός ενεργών εξέδρων - πετρελαίου, φυσικού αερίου και διάφορων εξέδρων - είναι 247 υψηλότερος από τον αριθμό εξέδρας αυτή τη φορά το 2021.

Οι εξέδρες που κατευθύνονται προς το πετρέλαιο, ωστόσο, μειώθηκαν κατά 3 στις 519, ενώ οι εξέδρες που κατευθύνονται με φυσικό αέριο αυξήθηκαν κατά 3 στις 130. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν οι ίδιες.

Ενώ η δραστηριότητα γεώτρησης έχει αυξηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει σημαντική υστέρηση στο συμπέρασμα που είναι η παραγωγή πετρελαίου στις ΗΠΑ. Η εβδομαδιαία παραγωγή αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ παρέμεινε η ίδια για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα στα 11,6 εκατομμύρια bpd, σύμφωνα με την τελευταία Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών για την εβδομάδα που έληξε στις 25 Φεβρουαρίου.

Ο αριθμός των γεωτρήσεων στη λεκάνη της Πέρμιας αυξήθηκε κατά 1 αυτήν την εβδομάδα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό εξέδρων στη λεκάνη της Πέρμιας σε 310.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, το οποίο παρακολουθεί τον αριθμό των πληρωμάτων ολοκλήρωσης που ολοκλήρωσαν τις προηγούμενες γεωτρήσεις, δείχνει ότι τα πληρώματα ολοκλήρωσης αυξήθηκαν επίσης, για όγδοη συνεχόμενη εβδομάδα την εβδομάδα που έληξε στις 25 Φεβρουαρίου. Τα πληρώματα ολοκλήρωσης αυξήθηκαν κατά 7 σε 290.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου