Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Ο αριθμός των εξέδρων πετρελαίου και φυσικού αερίου συνεχίζει να αυξάνεται



Ο αριθμός των ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 10 αυτή την εβδομάδα, την 17η εβδομαδιαία αύξηση στον αριθμό των γεωτρήσεων πετρελαίου και φυσικού αερίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρας έχει πλέον..

φτάσει τα 645 καθώς η τιμή του αργού διολίσθησε για την πρώτη εβδομαδιαία πτώση της σε εννέα εβδομάδες.

Η Baker Hughes ανέφερε αυτή την εβδομάδα ότι ο συνολικός αριθμός ενεργών εξέδρων εξέδρας -πετρελαίου, φυσικού αερίου και διαφόρων ειδών- είναι 248 υψηλότερος από τον αριθμό εξέδρας αυτή τη φορά το 2021.

Οι εξέδρες που κατευθύνονται προς το πετρέλαιο αυξήθηκαν 4 στις 520 μονάδες, ενώ οι εξέδρες με αέριο αυξήθηκαν κατά 6 στις 124. Οι διάφορες εξέδρες παρέμειναν στις ίδιες.

Η εβδομαδιαία παραγωγή αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ παρέμεινε ίδια αυτή την εβδομάδα στα 11,6 εκατομμύρια bpd, σύμφωνα με την τελευταία Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών για την εβδομάδα που έληξε στις 11 Φεβρουαρίου.

Ο αριθμός των εξέδρων στη λεκάνη Permian αυξήθηκε κατά 5 αυτή την εβδομάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό εξέδρων στην πλούσια λεκάνη Permian σε 306. Οι εξέδρες στη λεκάνη DJ-Niobrara παρουσίασαν αύξηση 2 εξέδρων.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, το οποίο παρακολουθεί τον αριθμό των πληρωμάτων ολοκλήρωσης που ολοκλήρωσαν τα φρεάτια που είχαν ανοίξει προηγουμένως, δείχνει ότι τα πληρώματα ολοκλήρωσης αυξήθηκαν για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα κατά 11 σε 275 για την εβδομάδα που έληξε στις 11 Φεβρουαρίου. πριν ένα χρόνο.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου