Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Ο αριθμός γεωτρύπανων των ΗΠΑ ανεβαίνει καθώς ο σχιστόλιθος προετοιμάζεται για απογείωση



 

Ο αριθμός των ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 3 αυτή την εβδομάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό γεωτρήσεων σε 604, καθώς οι τιμές του πετρελαίου παραμένουν λίγο κάτω από..

τα υψηλά 7 ετών.

Ο αριθμός της περασμένης εβδομάδας  σε σύγκριση  με τον αυξημένο αριθμό εξέδρας σε 601 (+13) την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Baker Hughes ανέφερε ότι ο συνολικός αριθμός των ενεργών εξέδρων ήταν 226 υψηλότερος από τον αριθμό των εξέδρων αυτή τη φορά το 2021.

Οι εξέδρες που κατευθύνονται προς το πετρέλαιο μειώθηκαν 1 στις 491 μονάδες, ενώ οι εξέδρες που κατευθύνονται με φυσικό αέριο αυξήθηκαν κατά 4 στις 113.

Η παραγωγή πετρελαίου στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα παρέμεινε στα 11,7 εκατομμύρια bpd, σύμφωνα με την Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών. Αυτό είναι υψηλότερο από 11 εκατομμύρια bpd στις αρχές του 2021.

Ο αριθμός των γεωτρήσεων στη λεκάνη της Πέρμιας μειώθηκε κατά 1 αυτή την εβδομάδα, καθώς η ΕΠΕ ζήτησε την παραγωγή ρεκόρ από τη λεκάνη της Πέρμιας τον επόμενο μήνα, σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα. Ο αριθμός των εξέδρων στη δεύτερη πιο παραγωγική λεκάνη της χώρας, το Eagle Ford, δεν σημείωσε καμία αλλαγή. Ο συνολικός αριθμός εξέδρας του Permian είναι τώρα 292, με 50 συνολικά στο Eagle Ford.

Το Frac Spread Count του Primary Vision, το οποίο παρακολουθεί τον αριθμό των πληρωμάτων ολοκλήρωσης που ολοκλήρωσαν τις προηγούμενες γεωτρήσεις, δείχνει ότι τα πληρώματα ολοκλήρωσης αυξήθηκαν κατά 10 σε 254 για την εβδομάδα που έληξε στις 14 Ιανουαρίου, μετά από πέντε εβδομάδες απωλειών στο τέλος του 2021. Η διαφορά frac είναι τώρα πάνω από 100 περίπου σε σχέση με ένα χρόνο πριν.


Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου