Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Ο EU-OSHA υποστηρίζει την εκστρατεία για τον τερματισμό της βίας κατά των γυναικών

 




Πορτοκαλί ο κόσμος: Τέλος στη βία κατά των γυναικών τώρα! Αυτό είναι το παγκόσμιο θέμα για τις 16 ημέρες ακτιβισμού του τρέχοντος έτους κατά της βίας με βάση το φύλο, που διαρκεί από τις 25 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, έως τις 10 Δεκεμβρίου 2021, Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Από το ξέσπασμα του COVID-19, τα αναδυόμενα δεδομένα και οι αναφορές από όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, έδειξαν..

ότι όλα τα είδη βίας κατά των γυναικών και των κοριτσιών, ιδιαίτερα η ενδοοικογενειακή βία, έχουν ενταθεί.

Ο EU-OSHA συμμερίζεται το κάλεσμα για παγκόσμια δράση για την αύξηση της ευαισθητοποίησης και την ανταλλαγή γνώσεων για την υποστήριξη της ανάπτυξης πρακτικών μέτρων για την καταπολέμηση της βίας λόγω φύλου.

Το infographic μας για τη  σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία  και μια ενότητα ιστού για τις  γυναίκες και την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία  μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση σχετικά με την απαραίτητη προοπτική με ευαισθησία για το φύλο στον χώρο εργασίας.

Ανακαλύψτε το φύλλο πληροφοριών μας και αναφέρετε την Πρόληψη μυοσκελετικών διαταραχών σε ένα ποικίλο εργατικό δυναμικό , συμπεριλαμβανομένων των γυναικών, των μεταναστών και των εργαζομένων LGBTI

Διαβάστε τα πάντα για την εκστρατεία των Ηνωμένων Εθνών για τις γυναίκες «Πορτοκαλί τον κόσμο: Τέλος στη βία κατά των γυναικών τώρα!»


Από το osha.europa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου