Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Η Chevron Lummus Global και η Saudi Aramco υπογράφουν συμφωνία συνεργασίας και άδειας χρήσης LC-HOPI +.



 Η Chevron Lummus Global LLC (CLG) και η Saudi Aramco ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας και άδειας για τη συν-ανάπτυξη και άδεια χρήσης της τεχνολογίας Heavy Oil Processing Initiative (HOPI +) της Saudi Aramco.

Το HOPI + στοχεύει στην επίτευξη σχετικά υψηλότερης μετατροπής..

απορριμμάτων κενού και άλλων διαθέσιμων βαρέων φορτίων, συμπεριλαμβανομένου του στοιχειώδους αργού, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα LC-FINING της CLG (από κοινού αναφερόμενη ως LC-HOPI +). Η καινοτόμος διαδικασία LC-HOPI + αναμένεται να συμβάλει στην ελαχιστοποίηση τόσο του CAPEX όσο και του OPEX και θα βελτιώσει σημαντικά τα περιθώρια για ανάκτηση από κάτω.

Το 2019, η Saudi Aramco εντάχθηκε στην CLG στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στο Ρίτσμοντ της Καλιφόρνια , για να δημιουργήσει και να αναπτύξει την αρχική πιλοτική δοκιμή ιδέας. Η επιτυχία σε αυτόν τον τομέα οδήγησε σε περαιτέρω αξιολογήσεις HOPI + σε σχέση με διαφορετικά διαγράμματα διεργασιών, γεγονός που συνέβαλε στον ποσοτικό προσδιορισμό της προστιθέμενης αξίας της τεχνολογίας.

«Το HOPI +, σε συνδυασμό με την πλατφόρμα LC-FINING της CLG, είναι μια καινοτόμος ιδέα που αυξάνει ταυτόχρονα την απόδοση αργού και μετατρέπει τα απορρίμματα σε πολύτιμα καύσιμα μεταφορών και πετροχημικές πρώτες ύλες ελαχιστοποιώντας το κεφάλαιο και την ενέργεια», δήλωσε ο Ujjal Mukherjee , Διευθύνων Σύμβουλος της CLG. «Η πρωτοβουλία ενισχύει περαιτέρω τη σχέση μεταξύ της Saudi Aramco και της CLG καθώς αναπτύσσουμε, επιδιώκουμε και εμπορευματοποιούμε νέα και καινοτόμο τεχνολογία».

«Αυτή η συνεργασία με τη Chevron Lummus Global αντανακλά την εστίαση της Saudi Aramco σε τεχνολογίες αιχμής που δημιουργούν προστιθέμενη αξία σε όλη την αλυσίδα υδρογονανθράκων», δήλωσε ο Motaz Al-Machouk , Εκτελεστικός Διευθυντής της Saudi Aramco.

Η Chevron Lummus Global και η Saudi Aramco σκοπεύουν τώρα να αναπτύξουν από κοινού την τεχνολογία LC-HOPI + πριν από την παγκόσμια εμπορευματοποίησή της από την CLG.


Σχετικά με τη Chevron Lummus Global Η

Chevron Lummus Global (CLG), μια κοινοπραξία μεταξύ της Chevron United States Inc. και της Lummus Technology, είναι κορυφαίος δικαιοπάροχος τεχνολογίας διεργασιών για τη διύλιση τεχνολογιών υδροεπεξεργασίας και καυσίμων εναλλακτικής πηγής, καθώς και παγκόσμιος ηγέτης στον εφοδιασμό των καταλυτικών συστημάτων. Η CLG προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη λύση στο κάτω μέρος του βαρελιού για την αναβάθμιση των υπολειμμάτων βαρέος λαδιού. Οι ειδικοί μας στην έρευνα και την ανάπτυξη αναζητούν συνεχώς τεχνολογικές εξελίξεις και καταλύτες που θα βελτιώσουν την οικονομία λειτουργίας του επόμενου έργου σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.chevronlummus.com.


ΠΗΓΗ Chevron Lummus Γαλλίας

Από το ghana.on-24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου