Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Αμετάβλητος ο αριθμός των αμερικανικών γεωτρήσεων μετά από μια τρελή εβδομάδα στις αγορές πετρελαίου

 



Δεν υπήρξε καθαρή αλλαγή στον αριθμό των ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με την  Baker Hughes .

Ο συνολικός αριθμός εξέδρας παραμένει στα 569  αριθμός που είναι 246 μεγαλύτερος..

από αυτή την εποχή πέρυσι. Οι ενεργές εξέδρες εξακολουθούν να είναι εκατοντάδες λιγότερες από τις 790 ενεργές εξέδρες που πραγματοποιούσαν γεώτρηση στον κόσμο πριν από την Covid.

Ο αριθμός των εξέδρων πετρελαίου στις ΗΠΑ αυξήθηκε στις 467, ενώ οι εξέδρες φυσικού αερίου παρέμειναν στο 102. Διάφορες εξέδρες παρέμειναν στο μηδέν.  

Η εκτίμηση της EIA για την παραγωγή πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες για την εβδομάδα που έληξε στις 26 Νοεμβρίου αυξήθηκε κατά 100.000 bpd για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στα 11,6 εκατομμύρια bpd.

Η παραγωγή πετρελαίου εξακολουθεί να είναι κάτω από το ρεκόρ των 13,1 εκατομμυρίων bpd που σημειώθηκε πέρυσι πριν επικρατήσει η πανδημία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο συνολικός αριθμός γεωτρήσεων του Καναδά αυξήθηκε κατά 9. Οι ενεργές εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στον Καναδά είναι τώρα στις 180, αυξημένες κατά 78 σε ετήσια βάση. 

Ο αριθμός των γεωτρήσεων στη λεκάνη της Πέρμιας αυξήθηκε κατά 3 αυτή την εβδομάδα, με 119 εξέδρες να προστεθούν από πέρυσι. Ο αριθμός των εξέδρων στη δεύτερη πιο παραγωγική λεκάνη της χώρας, το Eagle Ford, δεν σημείωσε καμία αλλαγή στον αριθμό των ενεργών εξέδρων. Ο συνολικός αριθμός εξέδρας του Permian είναι τώρα 283, με 42 συνολικά στο Eagle Ford.

Ο αριθμός Frac Spread Count του Primary Vision  , που παρακολουθεί τον αριθμό των συνεργείων ολοκλήρωσης που ολοκλήρωσαν τα φρεάτια που είχαν ανοίξει προηγουμένως, δείχνει ότι τα πληρώματα ολοκλήρωσης αυξήθηκαν κατά 4 αυτήν την εβδομάδα σε 274 για την εβδομάδα που έληξε στις 26 Νοεμβρίου. Ο αριθμός frac έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 140 από την έναρξη του έτος.

Της Julianne Geiger

Από το oilprice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου