Σάββατο 1 Μαΐου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ



 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Οι ημέρες που έρχονται για κάποιους συνδικαλιστές φαίνεται να είναι μόνο προεκλογικές, σε αντίθεση με μας αλλά και το σύνολο των εργαζομένων που σηματοδοτούν την κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στο έγκλημα της εκ νέου επιχειρούμενη πλήρη Ιδιωτικοποίηση του Ομίλου. Από την πρώτη μέρα που κηρύχθηκε άγονος ο διαγωνισμός για το ξεπούλημα των ΕΛΠΕ μέχρι και την τελευταία επικοινωνία μας με τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του ΠΣΕΕΠ, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι για εμάς το θέμα δεν έχει τελειώσει. Άλλωστε η δήλωση των σημερινών κυβερνώντων ότι..

«η Ιδιωτικοποίηση θα τεθεί σε εφαρμογή στην πρώτη δυνατή ευκαιρία που θα τους δοθεί» δεν άφηνε περιθώριο για παρερμηνείες και εφησυχασμό.

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Δ.Σ. της Εταιρείας ενημερώσαμε τηλεφωνικά από την πρώτη στιγμή τους επικεφαλής των παρατάξεων και την Παρασκευή 30/04/21 το μεσημέρι σε νέα επικοινωνία, ενημερώθηκαν εν νέου ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ την Τετάρτη 05/05/21.

Οι τελευταίες εξελίξεις αποτελούν ένα από τα κομμάτια του παζλ συμπεριφορών, μεθοδεύσεων και πρακτικών όπου η τελική εικόνα που σχηματίζεται τα εξηγεί πλέον σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό.

Όσο για εκείνους που επιζητούν μετά μανίας να μην υπάρχει το σημερινό Προεδρείο του Σωματείου εξυπηρετώντας προφανείς στόχους, τους αφήνουμε στην κρίση των εργαζομένων.

Οι μέρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες για το μέλλον όλων μας και γι΄αυτό καλούμε άπαντες να συσπειρωθούν δίπλα στο Σωματείο μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει επιτέλους Δύναμη και Φώτιση σε όλους μας. 

Από το pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου