Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (5043320/Β) Μελετητών/συγγραφέων Επαγγελματικών Περιγραμμάτων

 


Το «Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος» (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ), σύμφωνα με την από 05/04/2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, στο πλαίσιο της Πράξης «Παρεμβάσεις για την ενίσχυση της εργασίας, των επαγγελμάτων και τη συστηματική παρακολούθηση των μεταβολών του παραγωγικού περιβάλλοντος» με κωδικό ΟΠΣ (ΜIS) 50433209, η οποία υλοποιείται''

μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», του Υποέργου 1 «Σχεδιασμός και ανάπτυξη επαγγελματικών περιγραμμάτων συγκεκριμένων κλάδων, επαγγελμάτων και ειδικοτήτων» και του Πακέτου Εργασίας 1 «Ανάπτυξη και επικαιροποίηση επαγγελματικών περιγραμμάτων συγκεκριμένων κλάδων, επαγγελμάτων και ειδικοτήτων», προσκαλεί ενδιαφερόμενους/ες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να αναλάβουν το έργο της ανάπτυξης ή επικαιροποίησης Επαγγελματικών Περιγραμμάτων συγκεκριμένων επαγγελμάτων και ειδικοτήτων.

Είδος σύμβασης: Σύμβαση έργου.

Διάρκεια σύμβασης: Τέσσερις (4) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της, στην περίπτωση επικαιροποίησης υφιστάμενου επαγγελματικού περιγράμματος. Πέντε (5) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της, στην περίπτωση νέου επαγγελματικού περιγράμματος.

 Ημερομηνίες      

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση, η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης (κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986) και να μεταφορτώσουν στα αντίστοιχα πεδία αντίγραφα των απαιτούμενων δικαιολογητικών έως και τις 28/05/2021 και ώρα 14:00.

Δικαιολογητικά     

Kάθε υποψήφιος/φια δύναται να αναλάβει την ανάπτυξη της μελέτης ενός μόνο επαγγελματικού περιγράμματος.

Κάθε υποψήφιος/-ια δύναται να υποβάλλει αίτηση σε έως δύο επαγγέλματα/ειδικότητες, εφόσον τηρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση αυτή, ο/η υποψήφιος/-ια θα πρέπει να υποβάλλει ξεχωριστή αίτηση για κάθε επάγγελμα/ειδικότητα.

Οι υποψήφιοι/ες καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://apps.inetraining.gr και σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 6 της παρούσας Πρόσκλησης.

Οδηγίες     

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μάντεση Δήμητρα στο e-mail: dimitra@inegsee.gr


Σχετικά Αρχεία




Από το inegsee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου