Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ

 


Φαίνεται ξεκάθαρο πλέον, ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας παγκοσμίως έχει ξεφύγει, με αποτέλεσμα ο αριθμός των θυμάτων να φθάνει σε αριθμούς φρίκης.

Δυστυχώς η πλειονότητα των Κυβερνήσεων στην προσπάθειά τους να ακροβατήσουν ανάμεσα στον περιορισμό του ιού και της οικονομίας,  συνέβαλαν στην  εξάπλωση του ιού και εν τέλει στην καταρράκωση των οικονομιών.

Αυτό κατά την γνώμη μας συμβαίνει και στην χώρα μας και μάλιστα..

με πολύ εντονότερες παρενέργειες μιας και ο λαός μας προέρχεται από μία δεκαετή οικονομική κρίση.

Το πολιτικό προσωπικό της χώρας φαίνεται να στέκεται πολύ περισσότερο στις κομματικές διαμάχες  παρά στην ουσία του θέματος που είναι η αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μία Κυβέρνηση που κάνει αναιμικά βήματα σκεπτόμενη το οικονομικό σκέλος προφανώς πιο πολύ απ’ ότι πρέπει, αυτό την καθιστά ανίκανη στον χειρισμό του θέματος.  Από την άλλη  μία αντιπολίτευση που ψάχνει να αναδείξει ζητήματα που θα φθείρουν την Κυβέρνηση και όχι να προσφέρουν ως προς την αντιμετώπιση  της πανδημίας.

Οι πολίτες πλέον δυσπιστούν όταν βλέπουν όλο αυτό το πολιτικό αλαλούμ να εξελίσσεται.

Ζητάμε λοιπόν από την πολιτεία αποφάσεις που θα περιορίσουν την πανδημία και θα σώσουν ζωές, με ταυτόχρονη πλήρη οικονομική στήριξη σε ΟΛΟΥΣ αυτούς που πλήττονται  ή  θα πληγούν, από τα ουσιαστικά μέτρα που απαιτείται να πάρει.


                             Οι κυβερνήσεις εκλέγονται για να ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τον λαό τους.

                                                      Κάντε το επιτέλους …… πράξη.


Από το ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου