Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Η συμμετοχή των νέων στο επίκεντρο της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας 2020

Η επιδημική έξαρση της νόσου COVID-19 και η κατάσταση έκτακτης ανάγκης του κλίματος απαιτούν την ανάληψη επείγουσας δράσης και καθιστούν την ενεργό συμμετοχή των νέων υψίστης σημασίας. Για τον λόγο αυτό, η Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας  που εορτάζεται στις 12 Αυγούστου δίνει έμφαση στη δραστηριοποίηση των νέων σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, για την ανάληψη ουσιαστικών πρωτοβουλιών που θα δώσουν διέξοδο στις..
παρούσες προκλήσεις.

Ο EU-OSHA συμβάλλει με το έργο του στη δημιουργία νοοτροπίας για ασφαλείς χώρους εργασίας, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφάλεια των εργαζόμενων νέων, την απόκτηση δεξιοτήτων που αφορούν την υγεία και την εξασφάλιση βιώσιμου εργασιακού βίου.

Επιδιώκουμε να βοηθήσουμε τους 120 εκατομμύρια νέους ανθρώπους που φθάνουν σε ηλικία εργασίας κάθε χρόνο, παρέχοντάς τους τις πληροφορίες που τους είναι απαραίτητες για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία.

Επισκεφθείτε το κεφάλαιό μας για την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία και τους εργαζόμενους νέους.

Διαβάστε την περίληψη του ειδικού σεμιναρίου μας για τη μυοσκελετική υγεία σε παιδιά και εργαζόμενους νέους.

Χρησιμοποιήστε τις ταινίες Napo και τις πηγές «Ο Napo στον χώρο εργασίας»  για να αυξήσετε την ενημέρωση και να ξεκινήσετε συζήτηση με εργαζόμενους νέους για τις μυοσκελετικές διαταραχές.

Μάθετε περισσότερα για το θέμα και τις δραστηριότητες στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας .

Από το osha.europa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου