Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η πανδηµία του ιού COVID-19 προκαλεί µείωση των αποθεµάτων αίµατος, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών έτσι η προσφορά στον συνάνθρωπο έχει επιπλέον και εθνική σηµασία.

Για να µη φτάσουµε µαζί µε θύµατα του κορονοϊού να θρηνούµε και θύµατα ανθρώπων όλων των ηλικιών από την έλλειψη αίµατος, ας δείξουµε..
την αλληλεγγύη µας, την ανθρωπιά µας και στις δύσκολες αυτές στιγµές.

Ακολουθώντας ΟΛΕΣ τις οδηγίες που δίνουν οι ειδικοί για τον περιορισµό µετάδοσης του κορονοϊού και παίρνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, όσοι µπορούν, ας προσέλθουν στους χώρους αιµοδοσίας που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιµοδοσίας – Ε.ΚΕ.Α. (http://ekea.gr/where-donate).

Όσο διαρκεί η πανδηµία του ιού COVID-19 η τράπεζα αίµατος µας θα καλύπτει µόνο τους συναδέλφους και τους συγγενείς πρώτου βαθµού.

Το ΠΣΕΕΠ εκφράζοντας τους εργαζόµενους που εκπροσωπεί δηλώνει την αµέριστη συµπαράστασή του και την ευγνωµοσύνη του στο υγειονοµικό προσωπικό της πατρίδας µας για τις προσπάθειες που καταβάλει προς όφελος όλων µας.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Στα πλαίσια προστασίας της δηµόσιας υγείας και ακολουθώντας τις οδηγίες για τη λήψη έκτακτων µέτρων σχετικά µε την αποτροπή εξάπλωσης του ιού COVID-19 διακόπτεταιη λειτουργία του γραφείου του Σωµατείου στις ΒΕΕ και τα γραφεία στις ΒΕΑ και ΒΕΘ θα λειτουργούν από 09:00 -14:00 µε το ελάχιστο προσωπικό.

Πρόκειται για προληπτικό µέτρο και λαµβάνεται µε γνώµονα αποκλειστικά και µόνο την προστασία της δηµόσιας υγείας και την έκτακτη συγκυρία που βιώνουµε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου