Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

 



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 Παραλάβαμε σήμερα Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων κατά του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και του Σωματείου μας, από τους τέσσερις (4) συναδέλφους που προσυπέγραψαν το κείμενο της συλλογής υπογραφών για σύγκληση Γενικής Συνέλευσης με πρόταση μομφής προς το όλο το Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ.

Στο κείμενο ζητούν να υποχρεωθεί το Δ.Σ. να συγκαλέσει..

Γενική Συνέλευση των μελών με ηλεκτρονικά μέσα, να διεξάγει την ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής είτε με ηλεκτρονικά μέσα, είτε με φυσική παρουσία των μελών καθώς και να απαγορευτεί στο Δ.Σ., μέχρι και την ψήφιση ή μέχρι τη συζήτηση της παρούσας αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, να εκπροσωπεί και να δεσμεύει το Σωματείο έναντι τρίτων, να υπογράφει, να συμφωνεί και να συναλλάσσεται οικονομικά πλην των απολύτως απαραίτητων (;;;;;). Επίσης ζητούν να υποχρεωθεί το Δ.Σ., μέχρι και την ψήφιση της πρότασης μομφής ή μέχρι την συζήτηση της παρούσας Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων, να εκπροσωπεί το Σωματείο με αυξημένη πλειοψηφία 4/5 των μελών του (!!!!!). Τέλος, ζητούν να καταδικαστεί το ΠΣΕΕΠ στην εν γένει δικαστική τους δαπάνη και την αμοιβή των πληρεξουσίων δικηγόρων τους.

Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων θα συζητηθεί αύριο Τετάρτη 07/10/20 και ώρα 12:30 στο γραφείο του Προέδρου Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Αθηνών. 

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων

Από το pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου