Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

 


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 Σήμερα 17/09/20 μετά από επιστολή που στείλαμε στην Εταιρεία, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Σωματείου μας και στελεχών της Διοίκησης. Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν αφορούσαν τις διαδικασίες και τα μέτρα που έχουν ληφθεί ή που θα χρειαστεί να ληφθούν σε όλες τις εγκαταστάσεις, λόγω της συνεχιζόμενης έξαρσης της πανδημίας καθώς και η πορεία του Γενικού Shutdown στις ΒΕΑ.

Όσον αφορά την Covid -19, έγινε αναλυτική ενημέρωση..

από πλευράς Εταιρείας, για τα τεστ, τα κρούσματα και την αντιμετώπισή τους, καθώς και τις διαδικασίες και τα μέτρα που λαμβάνονται για τη διασφάλιση της υγείας όλων των εργαζομένων. Σε περίπτωση δε, που κριθεί πως χρειάζονται επιπλέον ενέργειες, σε συνεργασία και με το Σωματείο, θα προβούν άμεσα σε αυτές. Ζητήσαμε να υπάρχει συνεχής ενημέρωση των εργαζομένων για την αποφυγή παραπληροφόρησης και αδικαιολόγητης ανησυχίας.

Στη συνέχεια ενημερωθήκαμε για την πορεία του Shutdown, όπου τέθηκαν από πλευράς Σωματείου μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια των εργασιών. Αναφερθήκαμε ειδικότερα στα δύο περιστατικά που είχαμε, δηλαδή τον τραυματισμό συναδέλφου Πυροσβέστη καθώς και το περιστατικό στον υποσταθμό 7300 και ζητήσαμε την άμεση διερεύνηση των αιτιών που τα προκάλεσαν.

Ήταν κοινή διαπίστωση, η άψογη αντιμετώπιση και ο επαγγελματισμός που επέδειξαν οι συνάδελφοι της Πυρασφάλειας στην αντιμετώπιση του παραπάνω περιστατικού.

Συμφωνήθηκε ότι θα υπάρχουν τακτικές συναντήσεις Σωματείου και Εταιρείας για συνεχή ενημέρωση και άμεση αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων προκύπτουν.

Από το pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου