Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Η εν θερμώ απάντηση Β.Παππά στη «N» διαψεύδει ακόμα και τον εκπρόσωπο τύπου της ENERGEAN, και η απάντηση του Σ.Δεληγιάννη

Από το neapolisnews.gr
Τελικά ποιος μας λέει την αλήθεια; Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ κ. Σωτήρης Χιωτάκης που στην απάντησή του στη "Ν" δηλώνει κατηγορηματικά ότι :

Σε σχέση με το δημοσίευμα

επισήμως απαντούμε ότι:

«Σε κανέναν εργαζόμενο της Energean στην Καβάλα δεν έχει υπάρξει  οποιαδήποτε αλλαγή  αποδοχών. Προφανώς το ίδιο ισχύει και για τον Βαγγέλη Παππά και προφανέστατα..
τα περί ...διπλασιασμού των αποδοχών δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

...η ο ίδιος ο Βαγγέλης Παππάς που σε ανάρτησή του αναφέρει εν μέσω ύβρεων ότι όχι μόνο προάγεται αλλά ότι του έγινε και μείωση μισθού!

Διάβασε τι δήλωσε χαρακτηριστικά κοινοποιώντας το δημοσίευμα της ΝΕΑΠΟΛΙΣ στη σελίδα του στο FB:

Βαγγέλης Παππάς
Χθες στις 9:39 μ.μ. · 

ΠΟΙΟΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΜΙΣΘΟΥ..ΡΕ ΑΘΛΙΕ ..ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ….

Η απάντηση Σταύρου Δεληγιάννη στις ύβρεις Παππά

Stauros Deligiannis ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε όλους. Κάποτε ήσουν σαρξ εκ της σαρκός τους, τώρα είσαι ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ και δεν ντρέπεσαι να δέχεσαι όταν κινδυνεύει το ψωμί 260 οικογενειών, και να παίρνεις προαγωγές από σύμβουλος του Γόντικα σε Γενικό Διευθυντή!!! Εχω εμπιστοσύνη στον πραγματικό εργάτη κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ, τον Πρόεδρο των εργαζομένων Μανώλη Κελαηδάκη ότι θα προασπίσει τα συμφέροντα των εργαζομένων. Οσον αφορά για το δικό σου ενδιαφέρον το είδε η κοινωνία της Καβάλας όταν κάθισες στα αυγά σου ως Σύμβουλος του Γόντικα όταν απολύονταν πέρυσι το καλοκαίρι 45 Καβαλιωτάκια...και δημοσιοποίησε το πόθεν έσχες σου για να ξέρει ο κόσμος της αμοιβές σου γιατί είσαι και δημοτικός σύμβουλος και θέλεις να γίνει Δήμαρχος. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...και μην σβησεις το σχόλιο!

Και περιμένοντας την απάντηση ...καλό είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής Β.Παππάς με τον οποίο ως Σταύρος Δεληγιάννης δεν έχω καμία εμμονή όπως κάποιοι τεχνηέντως θέλουν να προβάλλουν και στον οποίο πρέπει ως δημοσιογράφος να κάνω κριτική και αυτός με την διττή του ιδιότητα του Γενικού Διευθυντή αλλά και του Δημοτικού συμβούλου να μπαίνει στη βάσανο να απαντά, και κυρίως να ενημερώνει το λαό της Καβάλας για τα σχέδιά του μιας και περιουσιακό στοιχείο όλων των Καβαλιωτών είναι το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ του Πρίνου... ας μας απαντήσει λοιπόν και για τα εξής:

Γιατί στις 8 Απριλίου που ανακοινώθηκε η αναδιοργάνωση μετά την παραίτηση Γόντικα μέσω δελτίου τύπου και με επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αλλά και η τοποθέτηση των νέων προσώπων (Μαστραντώνη και Νικολάου) δεν ανακοινώθηκε η τοποθέτηση Παππά στην τόσο κρίσιμη θέση του Γενικού Διευθυντή ENERGEAN στην Καβάλα όπως ο ίδιος ο Βαγγέλης Παππάς τονίζει σε ανάρτησή του μετά τις αποκαλύψεις της ΄Ν΄ ... " ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ..." και κρατήθηκε μυστικό; Αυτό πρέπει να απαντηθεί από τον ίδιο τον π. Συνδικαλιστή και νυν Διευθυντικό στέλεχος της ENERGEAN

Στο δελτίο τύπου της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ που είχε σταλεί στις 8 Απριλίου 2020 υπάρχει παντελής έλλειψη στοιχειώδους αναφοράς στην προαγωγή Β.Παππά αλλά και στην μείωση του μισθού του όπως μόνο ο ίδιος υποστηρίζει ερχόμενος σε αντίθεση ακόμα και με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕNERGEAN, στον νέο σημαντικό ρόλο όπως δηλώνει μόνο ο ίδιος ότι θα διαδραματίσει για το μέλλον των Πετρελαίων εν μέσω κρίσης. Τέλος δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση για την προαγωγή του Β.Παππά αλλά και την μείωση μισθού του, ούτε κάποιο σχέδιο διάσωσης του Πρίνου με επίσημο δελτίο τύπου πριν τις αποκαλύψεις της ΄Ν΄.

Το δελτίο τύπου της 8ης Απριλίου:


Νέα σελίδα για την Energean στην Ελλάδα, καθώς ο 

Δημήτρης Γόντικας, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας επί δύο και πλέον έτη αλλά και διοικητικό της στέλεχος επί μία επταετία, αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Energean Μαθιός Ρήγας δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη, με τον οποίο μας συνδέει και μακρά φιλία, για την προσφορά του στην εταιρεία για επτά ολόκληρα χρόνια, αλλά και να τού ευχηθώ κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του ζωή».

Μέχρι την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Edison E&P και τη συνολική αναδιοργάνωση της Energean, οι αρμοδιότητες στην Ελλάδα καλύπτονται ως εξής:

Ο Άγγελος Μαστραντώνης, παράλληλα με τον ρόλο του ως Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων του ομίλου, αναλαμβάνει και Διευθύνων Σύμβουλος για την ελληνική θυγατρική Energean Oil & Gas SA.

Ο Άγγελος Μαστραντώνης, νέος Διευθύνων Σύμβουλος για τις δραστηριότητες της Energean στην Ελλάδα

O Δρ. Κωνσταντίνος Νικολάου καθίσταται μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ελληνικής θυγατρικής και αναλαμβάνει Αντιπρόεδρός της με ευθύνη τον τεχνικό συντονισμό των projects και του χαρτοφυλακίου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του Πρίνου, των ερευνητικών δραστηριοτήτων στη Δυτική Ελλάδα, των projects του Κατακόλου και της Υπόγειας Αποθήκης Φυσικού Αερίου στη Νότια Καβάλα καθώς και τις σχέσεις με το ελληνικό Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου