Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Στην πρώτη περιφερειακή συνδιάσκεψη στην Τρίπολη για την Κλιματική Αλλαγή

Στην Τρίπολη παραβρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αρβανιτίδης στην διοργάνωση της πρώτης περιφερειακής συνδιάσκεψη του Κινήματος ενόψει της Συνδιάσκεψης του Μαρτίου. 

Μαζί με τους συναδέλφους βουλευτές Πελοποννήσου Ανδρέα Πουλά και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο παρέδωσαν..
συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ μέρος στην παρουσίαση των προτάσεων του Κινήματος έλαβαν και ο γραμματέας Ενέργειας Χάρης Δούκας καθώς και ο αν.γραμματέας επικοινωνίας του κόμματος Δημήτρης Οικονόμου.

Παρουσία πολλών στελεχών και πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην περιφερειακή συνδιάσκεψη συζητήθηκαν λύσεις και απαντήσεις που πρέπει να δώσουμε στην πρόκληση της Κλιματικής ως σύγχρονο προοδευτικό κόμμα, το οποίο βάζει την θεματική αυτή σε πρώτη προτεραιότητα.

Όπως ανέφερε ο κ. Αρβανιτίδης:

«Στο Κίνημα_Αλλαγής μιλάμε για μια νέα πράσινη συμφωνία που είναι στοίχημα ζωής για την Ελλάδα και την Ευρώπη.»

Θέματα όπως η ομαλή και βιώσιμη ενεργειακή μετάβαση, οι συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής στον αγροτικό τομέα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των πολιτών με τους οποίους θα συνδιαμορφώσουμε συγκεκριμένες προτάσεις το προσεχές διάστημα.

Τέλος, ο υπεύθυνος ενέργειας και περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε με έμφαση ότι:

«Οι λιγνιτικές περιοχές της χώρας δεν θα αποτελέσουν παράπλευρες απώλειες στην μάχη κατά της Κλιματικής Αλλαγής όπως τις αντιμετωπίζει η κυβέρνηση της #ΝΔ που χωρίς ολοκληρωμένο σχέδιο προωθεί λύσεις εν αγνοία τους.» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου