Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
-------------------------------------------------
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 1595/1987 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

                                                                                                      Λυκόβρυση, 25.11.2019


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η διαδικασία της ηλεκτρονικής διαβούλευσης και των συζητήσεων στις επιτροπές της βουλής, του σχεδίου νόμου για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και των..
θυγατρικών της, ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και εντός των ημερών θα κατατεθεί προς ψήφιση στην ολομέλεια της βουλής.

Η ηγεσία του υπουργείου εμμένει στην αρχική της θέση χωρίς να προβλέπετε ΤΙΠΟΤΑ στο σχέδιο νόμου ως αναφορά την προστασία των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων του υφιστάμενου προσωπικού της ΔΕΠΑ Α.Ε. και των θυγατρικών της.

Η στάση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΝ, αγνοεί και απαξιώνει το σύνολο των εργαζομένων του ομίλου ΔΕΠΑ Α.Ε. που έχουν αναδείξει την εταιρία σε ηγετική δύναμη στον χώρο της ενέργειας.

Η ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με τηνΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και τα σωματεία του ομίλου προκηρύσσει 2ωρη στάση εργασίας, από 13:00 έως 15:00, αύριο Τρίτη 26.11.2019, με παράσταση διαμαρτυρίας ΟΛΩΝ των εργαζομένων στο Υπουργείο Ενέργειας στις 14:00 και 24ωρη απεργία την Τετάρτη 27.11.2019 και συγκέντρωση στις 17:00 στη Πλατεία Συντάγματος έξω από την Βουλή.

Σας καλούμε να δώσουμε δυναμικό παρόν συμμετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στην ισοπέδωση το ξήλωμα και το τσεκούρωμα όσων από τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά μας δικαιώματα έχουν απομείνει.

                                                          Για το Δ.Σ.

            Ο Πρόεδρος                                                             O Γενικός Γραμματέας

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ                                          ΤΑΣΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου