Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Πραγµατοποιήθηκε χθες το έκτακτο ∆.Σ. του ΠΣΕΕΠ όπου συζητήθηκε το διεκδικητικό πλαίσιο για τη νέα ΕΣΣΕ και τον Εσωτερικό Κανονισµό. Αφού λήφθηκαν υπόψη οι προτάσεις των συναδέλφων που είχαν κατατεθεί στο Σωµατείο αλλά και των παρατάξεων, έγινε συζήτηση..
όπου διαπιστώθηκε ότι στο 90% περίπου ήταν κοινές.

Κατατέθηκαν τρεις προτάσεις, µία από το Προεδρείο, µία από την ΕΝΙΑΙΑ – ΕΛΚΕ και µία από το Αγωνιστικό Μέτωπο. Υπερψηφίστηκε η πρόταση του Προεδρείου ως εισήγηση στο Γενικό Συµβούλιο που θα πραγµατοποιηθεί το Σάββατο 12/10/19 στο Αµφιθέατρο των ΒΕΑ.

Όµως αποφασίσαµε οµόφωνα, χάριν της σύνθεσης και του ενωτικού πνεύµατος,να καταβληθεί προσπάθεια προκειµένου να υπάρξει ένα κοινό διεκδικητικό πλαίσιο. Για το λόγο αυτό, συγκροτήθηκε ∆ιαπαραταξιακή Επιτροπή από µέλη του ∆.Σ. για να επεξεργαστεί και να προσπαθήσει να συµφωνήσει σε ένα κοινό πλαίσιο µέχρι την έναρξη του Γενικού Συµβουλίου.

Με νεότερη ανακοίνωσή µας, µετά το πέρας του Γενικού Συµβουλίου, θα σας ενηµερώσουµε για το πλαίσιο που θα εγκριθεί.

Έγινε συζήτηση στο ∆.Σ. για τα αποτελέσµατα των επαφών που είχαµε µε τα κόµµατα και το ΤΑΙΠΕ∆ για το θέµα της Ιδιωτικοποίησης.

Επίσης, πάρθηκαν οµόφωνες αποφάσεις για πέντε (5) Στάσεις Εργασίας (2ωρες και 4ωρες) που θα καθορίζονται από το ∆.Σ. για θέµατα που αφορούν την καθηµερινότητα και τις ∆ιευθυντικές αυθαιρεσίες.

Τέλος σας ενηµερώνουµε ότι την Πέµπτη 10/10/19 και ώρα 12:00, στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace στη Θεσσαλονίκη, το Σωµατείο µας θα δώσει Συνέντευξη Τύπου µε θέµα :

                                ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Ενεργειακός Κόµβος των Βαλκανίων
                                             Αναβάθµιση – Ανάπτυξη – Περιβάλλον

                  Καλούνται οι συνάδελφοι των ΒΕΘ να παρακολουθήσουν τη Συνέντευξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου