Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Φυσικό αέριο και ηλεκτρική φόρτιση Ι.Χ. στα ΣΕΑ Ευαγγελισμού

Από το larissanet.gr
Είναι αλήθεια ότι η νέα εποχή στην αυτοκίνηση έρχεται αν δεν είναι ήδη… εδώ. Για το λόγο αυτό οι εταιρείες καυσίμων υλοποιούν άμεσα τον σχεδιασμό τους για να εισέλθουν με τους καλύτερους όρους σε αυτή την εποχή.

Έτσι τα Ελληνικά Πετρέλαια σε πρώτη φάση αναμένεται να αναπτύξουν στα ΣΕΑ Ευαγγελισμού στη νέα Εθνική Οδό έναν σταθμό φυσικού αερίου που θα..
μπορεί να ανεφοδιάζει αυτοκίνητα που κινούνται με πιο καθαρό καύσιμο που υπάρχει στην αγορά. Το μερίδιο αυτής της αγοράς αναμένεται να αυξηθεί το επόμενο διάστημα καθώς εξασφαλίζει οικονομικές μετακινήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες για το πρατήριο των Ελληνικών Πετρελαίων στα ΣΕΑ Ευαγγελισμού έχει εγκριθεί η μελέτη για την τοποθέτηση και την λειτουργία του σταθμού κάτι που ανοίγει το δρόμο για την κατασκευή η οποία θα ξεκινήσει άμεσα. Έτσι αναμένεται το πρώτο αυτοκίνητο να μπει για ανεφοδιασμό στις νέες υπερσύχρονες εγκαταστάσεις το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Επίσης η εταιρεία ετοιμάζεται να μπει και στη νέα ηλεκτρική εποχή της αυτοκίνησης καθώς το 2020 θεωρείται ότι αυτή η αγορά θα ανοίξει αυξάνοντας τις πωλήσεις στην αγορά για τα αυτοκίνητα που θα… μπαίνουν στην πρίζα.

Τα Ελληνικά Πετρέλαια έχουν σχεδιάσει και αναμένεται να υλοποιήσουν έως τα τέλη του 2020 την δημιουργία σταθμού φόρτισης  ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα ΣΕΑ Ευαγγελισμού ώστε να εξυπηρετούνται τα αυτοκίνητα νέα τεχνολογίας που κινούνται στο Εθνικό Δίκτυο.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες και άλλες εταιρείες αναπτύσσουν ανάλογα σχέδια για ολόκληρη τη Θεσσαλία τα οποία θα δούμε να παίρνουν σάρκα και οστά τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου