Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ομιλία του υπεύθυνου Ενέργειας και Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αρβαντίδη στην Κοζάνη σε συνέδριο για την μετάβαση των Βαλκανίων στη καθαρή ενέργεια.

Στο συνέδριο #BCET για την μετάβαση των Βαλκανίων στη καθαρή ενέργεια μίλησε σήμερα στην Κοζάνη ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος Ενέργειας και Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αρβαντίδης.

Στην ομιλία του επικεντρώθηκε στο πώς οι έξυπνες..
πόλεις #smart_cities μπορούν να αποτελέσουν το εργαλείο προς μια οικονομία χαμηλού άνθρακα αλλά και μοντέλο για την μεταλιγνιτικη εποχή για τη #Δυτική_Μακεδονία.
Ο κ. Αρβανιτίδης σημείωσε ότι πέρα από τη τεχνολογική διάσταση των έξυπνων πόλεων, ως προοδευτικό κόμμα, το #Κίνημα_Αλλαγής δίνει έμφαση τόσο στην κοινωνική όσο και στην περιβαλλοντική διάσταση, ενώ με αφορμή την έναρξη της εβδομάδας κινητοποιήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά των μαθητών όλων των βαθμίδων αυτή και την επόμενη Παρασκυεή για την Κλιματική Αλλαγή και τη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ σημείωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει εντάξει το θέμα αυτό ψηλά στην ατζέντα του, και θα καταθέσει ακόμα πιο συγκεκριμένες προτάσεις με βάση τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από το Φόρουμ για την Κλιματική Αλλαγή που έχει ανακοινωθεί από την πρόεδρο κα Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου