Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ - ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΟΛAΒΙΚΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΔΕΠΑ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Την Τρίτη 14 Μάη 2019 πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη της ΠΟΕ με τα Σωματεία ΣΕΦΑ – ΔΕΠΑ και ΕΝΕΡ – ΔΕΠΑ, προκειμένου να συνεκτιμήσουμε τις εξελίξεις που αφορούν το θέμα της μονιμοποίησης των εργολαβικών εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΠΑ και να καθορίσουμε από κοινού τις περαιτέρω ενέργειες μας για την οριστική λύση του θέματος.

Αποφασίστηκε να καλέσουμε..
τους εργολαβικούς εργαζόμενους την Πέμπτη 16 Μάη και ώρα 4.00 το απόγευμα σε ενημερωτική συγκέντρωση στα Κεντρικά γραφεία της ΔΕΠΑ (οδός Μαρίνου Αντύπα 92, Ν.Ηράκλειο) όπου θα γίνει ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΕ και από τα Σωματεία των εργολαβικών συναδέλφων για το χρονοδιάγραμμα μονιμοποίησης όλων των εργολαβικών
συναδέλφων, όπως αυτό αποφασίστηκε στην κοινή σύσκεψη του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και των Διοικήσεων των Εταιρειών .

Παράλληλα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις της ΠΟΕ και των Σωματείων για την κλιμάκωση των αντιδράσεων των εργαζομένων στην περίπτωση που δεν τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.

Καλούμε όλους τους εργολαβικούς εργαζομένους να συμμετάσχουν στην ενημερωτική συγκέντρωση γιατί το αίτημα μας για τη μονιμοποίηση όλων των εργολαβικών συναδέλφων ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου