Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Ο EU-OSHA εγκαινιάζει νέα βάση δεδομένων επικίνδυνων ουσιών — επισκεφθείτε την!

Από το osha.europa.eu 
Χρησιμοποιείτε στην εργασία σας επικίνδυνες ουσίες ή εποπτεύετε άτομα που χρησιμοποιούν τέτοιες ουσίες; Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την αξιολόγηση και τη διαχείριση των κινδύνων; Εάν ναι, ανατρέξτε στη νέα, ολοκληρωμένη βάση δεδομένων πρακτικών εργαλείων και καθοδήγησης του EU-OSHA σχετικά με..
τις επικίνδυνες ουσίες, η οποία περιλαμβάνει συνδέσμους προς βασικές πηγές και οπτικοακουστικά εργαλεία από τα κράτη μέλη και χώρες εντός και εκτός της ΕΕ. Περιλαμβάνει επίσης αρκετές νέες περιπτωσιολογικές μελέτες που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο της τρέχουσας εκστρατείας «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας», οι οποίες παρουσιάζουν πραγματικά παραδείγματα ορθής πρακτικής στην αντιμετώπιση επικίνδυνων ουσιών.

Οι εκατοντάδες καταχωρίσεις στη βάση δεδομένων καλύπτουν ζητήματα όπως η κατάρτιση και η αξιολόγηση κινδύνων, οι καρκινογόνοι παράγοντες και η υποκατάσταση. Επιπλέον, εάν ενδιαφέρεστε για πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένη χώρα, τομέα, καθήκον εργασίας ή κίνδυνο η αναζήτηση στη βάση είναι απλή και μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητείτε.

Κάντε αναζήτηση στη βάση δεδομένων επικίνδυνων ουσιών

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την εκστρατεία «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας - Διαχείριση Επικίνδυνων Ουσιών» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου