Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ενημέρωση για συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την Παρασκευή 08/06/18 πραγµατοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Ενέργειας µε τον Υπουργό κο Σταθάκη για το θέµα της Ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕ όπου ενηµερωθήκαµε για τις εξελίξεις µετά το άνοιγµα των προσφορών.

Ο Υπουργός σε ένα κλίµα απαξίωσης, απάθειας και προκλητικότητας µας δήλωσε ..
ότι “οι άλλοι πουλάγανε και εµείς από το 2015 υποχρεωθήκαµε µε σωστότερο τρόπο να το υλοποιήσουµε”. Η τακτική της κυβέρνησης παραµένει η ίδια. Ελπίζουν ότι το Σεπτέµβρη θα συνασπιστούν επενδυτές στους δύο Οµίλους που έδωσαν προσφορά (ξέρουν κάτι ;;;;;;) οπότε τέλος Οκτωβρίου να υπάρξουν
δεσµευτικές προτάσεις.

Για µία ακόµα φορά εκφράσαµε την αντίθεσή µας στο ξεπούληµα των ΕΛΠΕ και τους φόβους µας που επαληθεύονται, ότι δηλαδή τα ΕΛΠΕ πωλούνται σε κερδοσκόπους και εξυπηρετούν συµφέροντα που η αριστερή κυβέρνηση έχει υποταχθεί και δηλώσαµε την απόφασή µας να µπλοκάρουµε νοµικά και συνδικαλιστικά το ξεπούληµα τους.

Καλούµε τους εργαζόµενους να είναι σε εγρήγορση µε τη µέγιστη δυνατή ενότητα και συσπείρωση, απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης και των ∆ανειστών, αποβάλλοντας αυτούς που καλλιεργούν την ηττοπάθεια στις τάξεις των εργαζοµένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου