Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Gazprom Neft: Αυξάνει την παραγωγή πετρελαίου τα επόμενα χρόνια με σκοπό αναβάθμισή της στον παγκόσμιο στίβο

Από το energypress.gr
Ο πετρελαϊκός βραχίονας της ρωσικής ενεργειακής εταιρείας Gazprom, η Gazprom Neft στοχεύει να αυξήσει περαιτέρω την παραγωγή πετρελαίου τα επόμενα χρόνια, με σκοπό να ενισχύσει την θέση της στον ανταγωνισμό με τις κορυφαίες ενεργειακές εταιρείες, παγκοσμίως.

Ειδικότερα, στην ανανεωμένο σχέδιο στρατηγικής για την περίοδο μέχρι το 2030, σημειώνει ότι η κύρια συνεισφορά στην ανάπτυξη της παραγωγής..
την περίοδο 2020-2030 θα προέλθει από νέα έργα, τα οποία θα τεθούν σε λειτουργία σύντομα.

«Η εταιρεία στοχεύει να ενισχύσει την θέση της μεταξύ των 10 μεγαλύτερων εταιρειών εμπορίας πετρελαίου και φυσικού αερίου μέσω της παραγωγής υγρών υδρογονανθράκων», όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, χωρίς όμως να παρέχονται σχετικά νούμερα που να σκιαγραφούν την εν λόγω αύξηση της παραγωγής.

Τέλος, σύμφωνα με το Reuters, η φετινή παραγωγή πετρελαίου της Gazprom Neft έχει σημειώσει αύξηση της τάξης των 20.000 με 30.000 βαρελιών ημερησίως και ενδέχεται να προστεθούν ακόμη 50.000 βαρέλια την επόμενη χρονιά, καταγράφοντας τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης μεταξύ των ρωσικών εταιρειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου