Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Από το gsee.gr
Η ΓΣΕΕ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκαν η πρόεδρος και σύνεδροι του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης, από «δυνάμεις» της παράταξης «Εργατική Ταξική Ενότητα» (Π.Α.ΜΕ). Συγκεκριμένα αφού προπηλάκισαν  τη δικαστική αντιπρόσωπο, βιαιοπράγησαν κατά  συναδέλφων μας, ένας εκ των οποίων οδηγήθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Όλα αυτά συνέβησαν εντός του κτιρίου του Ε.Κ.Κ, από κομματικά στελέχη της συγκεκριμένης παράταξης που μεταφέρθηκαν με λεωφορεία από Θεσσαλονίκη, «ενδεδυμένα» με το μανδύα του «εργαζόμενου». Τοπεριστατικό προστίθεται στις ακραίες και βίαιες καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα ..
και σε άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις – μέλη μας, και έχουν ως στόχο να διασπάσουν το κίνημα, να προσβάλλουν – υπονομεύσουν δημοκρατικές διαδικασίες και συλλογικά δικαιώματα.

Τέτοιου είδους ενέργειες δεν έχουν θέση εντός των κόλπων του οργανωμένου, προοδευτικού και δημοκρατικού συνδικαλιστικού κινήματος, γεγονός που σύντομα θα διαπιστώσουν οι συγκεκριμένες δυνάμεις.

Να είναι σίγουροι ότι η Συνομοσπονδία και οι δημοκρατικές δυνάμεις που συνθέτουν το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα, δε θα επιτρέψουν σε καμία ακραία συμπεριφορά, σε καμία αντιδημοκρατική διαδικασία ν’ ακυρώσει την επίπονη και διαρκή προσπάθεια δημοκρατικής συνεννόησης και συμπόρευσης των δυνάμεων της εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου