Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Total: Απέκτησε δύο σταθμούς παραγωγής φυσικού αερίου στη Γαλλία

Από το worldenergynews.gr
Συμφωνία με την KKR-Energas υπέγραψε η γαλλική Total για την απόκτηση δύο εργοστασίων συνδυασμένου κύκλου με φυσικό αέριο στα βόρεια και ανατολικά της Γαλλίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας σήμερα (26/7).

Η γαλλική εταιρεία ανέφερε ότι τα εργοστάσια αντιπροσωπεύουν μια παραγωγική ικανότητα ηλεκτρικής ενέργειας περίπου 825 MW.

«Η συγκεκριμένη εξαγορά επιτρέπει..
στην Total να συνεχίσει την ενσωμάτωσή της στην αλυσίδα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, από την παραγωγή ως την εμπορία« τόνισε ο Philippe Sauquet, πρόεδρος του φυσικού αερίου, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ενέργειας της Total.

Ισχυρίστηκε ότι οι πηγές ηλεκτροπαραγωγής με φυσικό αέριο είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα στις ανανεώσιμες πηγές ηλεκτρικής ενέργειας καθώς επίσης ότι αυτές οι ευέλικτες μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας επιτρέπουν στην εταιρεία να βελτιστοποιήσει το κόστος της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στους πελάτες της.

Τέλος, η Total διαθέτει χωρητικότητα 800 MW σε δύο άλλες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, το καθένα με 400 MW στη Γαλλία και στο Βέλγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου