Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για Αρχαιρεσίες 2018

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Πραγµατοποιήθηκε την Τρίτη 13/03/18 το ∆ιοικητικό Συµβούλιο του Σωµατείου µε κυρίαρχο θέµα την αξιολόγηση του αποτελέσµατος της ψηφοφορίας των ∆ιοικητικών και Οικονοµικών Απολογισµών και Προϋπολογισµών του ΠΣΕΕΠ και του ΤΑΑΤ, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για την πορεία του συνδικάτου από εδώ και πέρα.
Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια από..
την πλευρά του Προεδρείου να αποφευχθούν οι περιπέτειες µε την προκήρυξη των εκλογών την κρίσιµη αυτή στιγµή, δυστυχώς δεν υπήρξε λύση, µετά και τις δηµόσιες τοποθετήσεις των παρατάξεων που δεν την επιθυµούσαν.
Έτσι το ∆.Σ. αποφάσισε να προχωρήσει στη διεξαγωγή εκλογών, ώστε αξιολογώντας τις θέσεις και τα επιχειρήµατα των παρατάξεων, οι εργαζόµενοι να καθορίσουν την επόµενη µέρα του συνδικάτου.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η επόµενη περίοδος θα είναι γεµάτη προκλήσεις σε όλα τα επίπεδα. ∆ηλώνουµε ότι θα είµαστε ως Σωµατείο παρόντες σε όλες τις εξελίξεις υπερασπιζόµενοι ως το τέλος τα δικαιώµατά µας, τιµώντας το ρόλο µας και τις υποχρεώσεις που έχουµε ακόµη ως Προεδρείο. Ευχή και επιδίωξή µας είναι η προεκλογική αυτή περίοδος να διεξαχθεί σε όσο το δυνατόν πολιτισµένο επίπεδο, σεβόµενοι την αγωνία όλων των εργαζοµένων σχετικά µε την επιχειρούµενη ιδιωτικοποίηση.
Ανοίγοντας έτσι την προεκλογική περίοδο και µε βάση το Καταστατικό, σας ανακοινώνουµε τις ηµεροµηνίες των διαδικασιών των αρχαιρεσιών µας, έτσι όπως εγκρίθηκαν από το ∆.Σ.
Θα πραγµατοποιηθούν οι Περιφερειακές Συνελεύσεις ανά χώρο όπου θα εκλεγούν οι Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές ως εξής:

• ∆ευτέρα 19/03/18: ΠΕ.ΣΥΝ ΒΕΘ, στο χώρο του Κεντρικού Μηχανολογικού και ώρα 15:00

• Τρίτη 20/03/18: ΠΕ.ΣΥΝ ΒΕΑ, στο Αµφιθέατρο του νέου ∆ιοικητηρίου στον Ασπρόπυργο και ώρα 15:00

• Τετάρτη 21/03/18: ΠΕ.ΣΥΝ ΒΕΕ, στο Εστιατόριο δίπλα από τα γραφεία του ΠΣΕΕΠ και ώρα 15:00

• Πέµπτη 22/03/18 ΠΕ.ΣΥΝ Αµαρουσίου, στο Εστιατόριο στη Χειµάρρας, στον -1όροφο και ώρα 16:00.

Την Παρασκευή 23/03/18 θα πραγµατοποιηθεί η Γενική µας Συνέλευση στα κατά τόπους γραφεία του ΠΣΕΕΠ σε ΒΕΑ, ΒΕΘ & ΒΕΕ και από ώρες 06:00 έως 19:00 και στο Μαρούσι, στην Αίθουσα Εκπαίδευσης (-1 όροφος) από ώρες 09:00 έως 16:00
και ψηφοφορία (µε ξεχωριστές κάλπες) για:

1. Εκλογή ΚΕΦΕΠ και
2. Εκπροσώπηση ΓΣΕΕ

Τη ∆ευτέρα 16/04/18 και την Τρίτη 17/04/18 θα πραγµατοποιηθούν οι εκλογές του Σωµατείου µας.
Καλούµε όλους τους συναδέλφους να συµµετέχουν µαζικά στις παραπάνω διαδικασίες, όπου θα αναδειχθούν τα νέα όργανα του Σωµατείου.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το ∆.Σ. στη συνεδρίαση αυτή αποφάσισε επίσης ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Εκπροσώπων Εργαζοµένων στο ∆.Σ. των ΕΛΠΕ θα διεξαχθούν τη ∆ευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Απριλίου 2018. Με επόµενη ανακοίνωσή µας θα σας ενηµερώσουµε για τις περαιτέρω λεπτοµέρειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου