Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΕΕΠ
Κύριοι της Διοίκησης,

Αντιλαμβανόμαστε ότι με αφορμή την χρωματική αναβάθμιση και την επανέκδοση της κλασσικής ταινίας ''Της κακομοίρας'' με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Χατζηχρήστο στο ρόλο του μπακαλόγατου, επιλέξατε ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν δίνοντας στους εργαζομένους ένα αριστερό ραντεβού στα  ….μπακάλικα.

Επειδή όμως οι εργαζόμενοι, λόγω των ανυπέρβλητων καθημερινών προβλημάτων έχουν χάσει από καιρό το χιούμορ τους, σας καλούμε να αναλογιστείτε:


Πότε έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν οι εργαζόμενοι, ανάλογα με το γεωγραφικό τους προσδιορισμό, να παίρνουν διαφορετικά ποσά σε δωροεπιταγές; ΠΟΤΕ.

Πότε έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν για την επιπλέον προσφορά των σουπερμάρκετ προς όλους τους εργαζομένους να γίνεται αποδεκτή η διαφορά περίπου 15 ευρώ για το Νότο και 45 ευρώ για το Βορρά; ΠΟΤΕ.

Πότε έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν να μην γίνεται προσπάθεια να κινηθούν όλοι οι εργαζόμενοι σε σουπερμάρκετ που υπάρχουν και σε Νότο και σε Βορρά με υποκαταστήματα σε προσβάσιμες περιοχές με επάρκεια αγαθών και ανταγωνιστικές τιμές; ΠΟΤΕ.


Κύριοι της Διοίκησης,

Επιβάλλεται να αναρτήσετε όλες τις προσφορές αυτού του ''Αιγιναϊκού'' διαγωνισμού, διότι η διαφάνεια στην διαχείριση των δικών μας χρημάτων (ΣΣΕ) αποτελεί για εμάς αλλά υποτίθεται και για εσάς αυτονόητη και απαραίτητη έννοια, ώστε να απαντηθούν τα εύλογα ερωτήματα όλων των εργαζομένων.

Όπως περιμένουμε και την απάντηση σας σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό, Άρθρο15 ''…Τα ποσά που δίδονται στον εργαζόμενο βάσει των παραπάνω κοινωνικών παροχών καθορίζονται κάθε φορά στην ΕΣΣΕ και μέσω σχετικής αναλυτικής διαδικασίας χορήγησης, που συντάσσει η Εταιρεία και ενημερώνεται το πλέον Αντιπροσωπευτικό Σωματείο'', αν ο Πρόεδρος του Συνδικάτου μας γνώριζε και συμφώνησε με το αποτέλεσμα αυτού του Διαγωνισμού, που έφερε τον διαχωρισμό των εργαζομένων του Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου