Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Bazan Group: Αναγκαίες οι Περιφερειακές Συνεργασίες στον Τομέα της Διύλισης σε ΝΑ Ευρώπη και Ανατ. Μεσόγειο

Από το energia.gr
Η αύξηση του ανταγωνισμού στον τομέα της διύλισης, καθώς και η αλματώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας σε συνδυασμό με την ανάγκη για τη μείωση του κόστους παραγωγής, απαιτούν περιφερειακές συνεργασίες σε ΝΑ Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο. Αυτό τόνισε χθες, Πέμπτη, σε σύντομη παρέμβασή του στο συνέδριο του ΙΕΝΕ, στη Θεσσαλονίκη, για τις προοπτικές της αγοράς διύλισης, αποθήκευσης και εμπορίας πετρελαίου, ο διευθύνων σύμβουλος του ισραηλινού διυλιστικού ομίλου Bazan Group, Anver Maimon.

Μιλώντας κατά την εναρκτήρια συνεδρία του « Oil Refining, Storage and Retail in SE Europe», ο κ. Maimon επισήμανε..
, αναφερόμενος στις εταιρίες του κλάδου στην ευρύτερη περιοχή, ότι «συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα από διαφορετικές χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Ισραήλ» και «παίρνοντας από κάθε χώρα το καλύτερο που διαθέτει και αναπτύσσοντας το, μπορούν όλες οι οικονομίες να ανθήσουν».

Κύριος χορηγός του συνεδρίου, που διεξάγεται στις 30 και 31 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη, είναι ο Όμιλος «Ελληνικά Πετρέλαια», ο κορυφαίος όμιλος στον κλάδο διύλισης και εμπορίας πετρελαίου στη ΝΑ Ευρώπη, ενώ βασικός χορηγός επικοινωνίας είναι το ενεργειακό ενημερωτικό portal Energia. gr, το περιφερειακό site See News και η εφημερίδα Καθημερινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου