Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Α.Μ.Ε

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά με Υγεία, Χαρά, Ευτυχία, Εργασιακή Ειρήνη και Αξιοπρέπεια.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω όπως σας είχα άλλωστε υποσχεθεί και με την προηγούμενη Ανακοίνωση μου την ανάγκη ίδρυσης μιας Νέας Συνδικαλιστικής Κίνησης που θα συμμετέχει από εδώ και περά στα Συνδικαλιστικά δρώμενα της Εταιρείας μας και σε μερικούς μήνες στις εκλογές για το Δ.Σ. του Σωματείου μας με την ονομασία:

ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (Ε.Α.Μ.Ε.)

Φιλοδοξούμε μέσω του Ε.Α.Μ.Ε να εκφράσουμε ..
όλους τους εργαζόμενους της Εταιρείας μας που θα πιστέψουν στο Όραμα μας, στις Αρχές μας και από εδώ και περά Συνδικαλιστική μας δράση, ανεξαρτήτως πολιτικών αντιλήψεων και κομματικών προτιμήσεων.
ΟΡΑΜΑ

Το Ε.Α.Μ.Ε πιστεύει και αγωνίζεται για ένα Ενωτικό, Δημοκρατικό, Αυτόνομο, Ανεξάρτητο, πολιτικοποιημένο, Μεταρρυθμιστικό και σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό κεκτημένο Συνδικαλισμό στην Εταιρία μας. 

ΑΡΧΕΣ

Το Ε.Α.Μ.Ε πιστεύει και αγωνίζεται ότι οι αρχές που θα πρέπει να διέπουν τόσο τη Συνδικαλιστική μας κίνηση όσο και την Εταιρία μας είναι:
√ ΙΣΟΤΗΤΑ
√ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
√ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
√ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
√ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
√ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ
√ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Γιατί Ενωτικό:

Το Ε.Α.Μ.Ε αγωνίζεται για ένα Συνδικαλιστικό Κίνημα που θα οργανώσει και θα ενώσει όλους τους εργαζόμενους της Εταιρείας μας και δεν θα αποτελεί μια υπόθεση των Επαγγελματιών και Ειδικών (golden boys + girls) του λεγόμενου Συνδικαλισμού μας, αλλά μαζί του θα εκφράζονται και θα δρουν οι ίδιοι οι Εργαζόμενοι ανεξαρτήτως Εταιρίας Προέλευσης, Σχέσης Εργασίας, Επαγγέλματος, Μορφωτικού επιπέδου, Φυλής, Θρησκεύματος, Πολιτικών Αντιλήψεων και Κομματικών Προτιμήσεων.

Γιατί Αυτόνομο:

Το Ε.Α.Μ.Ε δεν θα εξαρτάται από Κόμματα, Εργοδότες, Κράτος, Κυβέρνηση, ούτε από τις μέχρι τώρα συντεχνιακές λογικές και πρακτικές.
Σε όλα τα Συνδικαλιστικά όργανα που θα συμμετέχουμε και μη απαιτούμε την υλοποίηση της διαδικασίας της Λογοδοσίας, Διαφάνειας ορισμό θητείας και φυσικά χωρίς αμοιβές από την εργασία, γιατί ο Συνδικαλισμός είναι Εθελοντισμός.

Γιατί Μέτωπο:

Το Ε.Α.Μ.Ε θα εκφράζει τα Ανεξάρτητα και Αυθεντικά συμφέροντα των Δυνάμεων της Εργασίας της Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης για τη Βελτίωση της Ποιότητας των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και όχι τα λαϊκίστικα συμφέροντα των συντεχνιών που μας έφεραν στα σημερινά Αδιέξοδα.
Επίσης θα αγωνίζεται για μια εταιρία εργαζομένων με Ηθική που θα έχει ξεκάθαρο Όραμα, Στρατηγική, αδιαπραγμάτευτες Αρχές και ανθρώπινες Συμπεριφορές.
                                                            ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
            ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
                  ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.

ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  Ε.Α.Μ.Ε
                                                                                                                 Μ.ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου