Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συναδέλφους που εργάστηκαν σκληρά, παρά το δριμύ ψύχος, όλες τις προηγούμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις του Ομίλου και παράλληλα να δώσουμε συγχαρητήρια για την προσπάθεια αλλά και την αυταπάρνηση που επέδειξαν παρά τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε η πρωτοφανής κακοκαιρία.

Μια ιδιαίτερη μνεία αξίζει ..
στους συναδέλφους των ΒΕΘ που με πολικές θερμοκρασίες και κάτω από αντίξοες συνθήκες συνεχίζουν την προσπάθεια για την επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων, με αντίπαλο τον χρόνο αλλά και με βασικότατες ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό στην Συντήρηση των ΒΕΘ.

Καλούμε για άλλη μία φορά την Διοίκηση της Εταιρείας να προχωρήσει άμεσα στην πλήρη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό της Συντήρησης όλων των εγκαταστάσεων του Ομίλου και της Συντήρησης βάρδιας με δυο Ηλεκτρολόγους, δυο Οργανάδες και δυο Μηχανικούς, μιας και πρέπει επιτέλους να κατάλαβαν ότι οι έκτακτες καταστάσεις δεν καλύπτονται με on call, δεν προειδοποιούν ούτε για το πότε θα συμβούν, ούτε για το μέγεθος της έκτασης τους.

Κύριοι της Διοίκησης,

Πρέπει να αντιληφτείτε ότι οι εργαζόμενοι αποδεικνύουν καθημερινά και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες την αξία τους. Μετά από χρόνια μιζέριας και περικοπών ήρθε η ώρα και εσείς να αποδείξετε ότι σέβεστε και εκτιμάτε με πράξεις τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι για την ύπαρξη και την  πρόοδο της Εταιρείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου